Hírek

Maradjunk kapcsolatban! - Megújult a PMSZ hírlevele

2020. július 10.

Nekünk a Magyar Projektmenedzsment Szövetségnél nem csupán az kiemelt szándékunk, hogy mindig képben legyünk a szakmánkat érintői aktualitásokkal, de az is legalább ennyire fontos számunkra, hogy mindezt meg is osszuk közösségünk tagjaival.

Az állandó tematikus események, az oldalunkra kikerülő bejegyzések és nagyszabású éves rendezvényeink mellett gondosan szerkesztett havi hírlevelünk is legalább ennyire fontos számunkra. Szakértői cikkek, rendezvényeink ajánlói, speciális képzési lehetőségek és még számtalan érdekesség az, amelyekről elsőként értesülhetnek feliratkozóink.

Hírlevél feliratkozóink ezúttal hozzáférést kapnak éves felmérésünkhöz, a Projektmenedzsment Körkép 2020-hoz, ami segíthet értelmezni a mögöttünk lévő zűrzavaros időszak tanulságait, de külön fejezetet szenteltünk benne a digitális projektmenedzsmentnek is.

Ahogy logónk és weboldalunk, úgy hírlevelünk arculata is megújult a közelmúltban, így bízunk benne, hogy hamarosan még több olyan szervezethez és magánszemélyhez juthatunk el, akik számára értékes szakmai tartalmakkal szolgálhatunk.

Hírlevelünkre feliratkozni közvetlenül az alábbi linken lehet.