Hírek

Bemutatkozik új szervezeti tagunk, a NEXON

2018. május 29.

A NEXON Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója. 250 szakemberünkkel 3000 üzleti partnernek szállítunk HR folyamataikra optimalizált megoldásokat. A magyar gazdaság meghatározó TOP 200 szereplőjének csaknem harmada veszi igénybe szolgáltatásainkat; több mint egymillió munkavállaló bérügyviteli feladatait cégünk alkalmazásaival végzik.

Integrált informatikai megoldást nyújtunk a humánügyvitel minden területére a munkaerő-felvételtől a munkavállalói életút végéig. Programunk funkcionalitásában és teljesítményében is egyenértékű a legnagyobb nemzetközi HRM rendszerekkel, azzal a nem elhanyagolható előnnyel, hogy a magyar jogszabályi környezetben naprakész, testreszabott megoldásokat kínál mind a verseny, mind a közszféra intézményei számára. Új generációs e-HR megoldásunk vezetői és dolgozói önkiszolgáló portál, ami egyszerűsíti, pontosabbá és papírmentessé teszi az adminisztrációt úgy, hogy közben segít megfelelni az EU adatvédelmi rendelkezéseinek.

A szoftverfejlesztés mellett folyamatos terméktámogatást, ügyfélkapcsolati support tevékenységet, valamint teljes HR-outsource szolgáltatást kínálunk. Engedéllyel rendelkező felnőttképzési és vizsgaközpontunk OKJ-s képzésekkel és szakmai konferenciákkal naprakész szakmai ismereteket nyújt.

A NEXON 2018. március óta a PMSZ szervezeti tagja.

Mit vár a cég a csatlakozástól?

Csatlakozásunk célja, hogy a szövetség szakmai programjain keresztül folyamatosan nyomon követhessük a hazai és nemzetközi projektmenedzsment trendek alakulását, és a hazai vállalatokat foglalkoztató legfőbb projektmenedzsment kihívásokat. Emellett szeretnénk szoros kapcsolatot kialakítani a szövetség életében aktívan résztvevő kollégákkal, hogy szükséges esetben tudjuk támogatni egymás vállalatait. 

A PMSZ szervezeti tagoknak szóló szolgáltatásai közül melyeket találják a leghasznosabbnak?

Elsősorban a rendszeres és eseti szakmai fórumok, konferenciák.

A PMSZ rendezvényei mennyiben illeszkednek a cég tevékenységéhez?

A NEXON által fejlesztett HR rendszer bevezetéseit önálló szervezeti egység, a projektigazgatóság munkatársai irányítják. A projektvezetők tevékenysége szorosan kötődik a PMSZ által szervezett rendezvények témáihoz.

Dolgoznak-e projektmenedzserek a cégben? Hányan, milyen területen, milyen eszközökkel ill. módszertanokkal?

A projektigazgatóságon hét projektmenedzser foglalkozik a termékeink bevezetésével. Emellett eseti jelleggel más szervezeti egységek munkatársai is bekapcsolódnak a projektek vezetésébe. A NEXON-nak nemzetközi standardokon alapuló saját bevezetési módszertana van. 

PARTNEREINK