PMSZ Agilis Tagozat - 2024. szeptember meetup

Agilis vezetők és vezetői agilitás

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Időpont: 2024. szeptember 12. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Pétercsák Réka, Vései Viktor

A szeptemberi webinar témáját tovább mélyítve az őszi meetup alkalom során az agilis vezetők működését és a vezetői agilitás szemléletét helyezzük középpontba. Az agilis transzformációk és az agilitás bevezetése – akkor is, ha ez csak projektek szintjén valósul meg – elsősorban nem módszertani kérdés, hiszen ez szemlélet szintjén is gyökeresen eltér a tradicionális megközelítéstől. Egy ilyen, gyakran kultúraváltást is igénylő feladat során a vezetők szerepe és működése is változik. Annak érdekében, hogy a vezetők képesek legyenek egy ilyen változást támogatni, illetve, hogy ők maguk - akár akaratlanul is - ne álljanak a változás útjába, betekintést nyújtunk azokba a tipikus eszközökbe, amiket egy „agilis vezető” alkalmaz a mindennapok során. 

A meetup alkalmával az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat: 

  • Miként érezhetem magam biztonságban vezetőként egy ilyen átalakulás során? – A vezetői coaching szerepe, folyamata és mit vihetek el ebből? 
  • Miként tudom saját bőrömön is megtapasztalni az agilis működést, ha nem dolgozom agilis csapatban?
  • Vezetői szerep a változásban – mikor NE adjuk fel? – tipikus blokkolók és problémák
  • Mit jelent a radikális transzparencia és miért fontos ez a vezetők körében? 
  • Agilis Vezetői Akadémiák – mit adhatnak ezek nekünk vezetőként? 

Korábbi előadásaink felvétele az alábbi linkre kattintva nézhető vissza (bejelentkezés szükséges):

Agilis tagozat korábbi előadásainak felvétele

Előadók:

Pétercsák Réka

coach, tréner, tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

PSM I., PSPO I., SAFe 6 Practice Consultant, ACC
Réka tréneri, tanácsadói fókuszában az agilis környezetben dolgozó kollégák gondolkodásmódjának átformálása, szemléletének megerősítése áll. 5 éves Írországban és 3 éves Magyarországon szerzett transzformációs és működésfejlesztési tapasztalatait hatalmas energiával adja át Product Owner, Scrum Master és Agilis Coach szerepköri képzésein. Emellett minősített coachként egyéneket és csapatokat támogat a Brief Coaching eszköztárával.

Vései Viktor

PSM, PSPO, agilis coach, ProMan Consulting Kft.

Viktor banki környezetben indult agilis transzformáción keresztül tapasztalta meg saját bőrén az átalakulás előnyeit és hátrányait, ez idő alatt Scrum Masterként, majd később agilis coachként támogatta a csapatokat, illetve a szervezeti átalakulást. A ProMan Consulting csapatában elsősorban agilis és digitalizációs átalakulásokkal, agilis csapatok támogatásával, szerepköri, Scrum és Kanban képzések megvalósításával foglalkozik. Coaching ismeretei és tapasztalatai segítségével gyakaran támogat vezetőket átalakulások és nagyobb szervezeti változások során.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.