Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. december

Önmenedzsment, az éves céloktól a naprendezésig

Időpont: 2019. december 11. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Békéssy László István

Az előadás rövid tartalma:

Projektmenedzserként napról napra azon dolgozunk, hogy a kitűzött célokat a megadott kereteken belül minél gyorsabban és hatékonyabban elérjük. A modell üdítő része, hogy legtöbbször a célok (pl. a céges mérföldkövek) és a keretek (pl. a cég erőforrásai) adottak, így könnyebb a végrehajtásra fókuszálni. A saját életünkben viszont ez nem így van. Ott mindhárom  területnek mi vagyunk a döntéshozói. Sokaknál ez különös helyzetekhez vezet, gyakori a bizonytalanság, bénultság érzés, és sokan nem is kezdjük el a saját életünk céljainak tervezését és végrehajtását.

Ezen a teadélutánon erről a témáról fogunk beszélgetni Békéssy Lászlóval az Éviránytű Mozgalom (YearCompass Movement) egyik alapítójával. Gyakorlati eszközök (célok kitűzése, keretek meghatározása, hétrendezés, stb.) segítségével próbálunk találni mindenkinek egy működő folyamatot, amivel a saját életét könnyebben / jobban / hatékonyabban tudja menedzselni.

Videós ajánló

Program

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.  
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információkat itt találja

Előadók:

Békéssy László István

Éviránytű Mozgalom (YearCompass Movement) alapító, CodeBerry School alapító és ügyvezető

Békéssy László vagyok, sorozatvállalkozó. Jelenleg főállásban a CodeBerry School ügyvezetője vagyok, ahol egy nemzetközi programozó iskolát építünk, jelenleg 70 fővel Indonéziától Magyarországon át Brazíliáig. Érdemes tudni, hogy az alapító csapattal ez a 29. ötletünk, amit megpróbálunk megvalósítani. Ebből a 29-ből az egyik az Éviránytű Mozgalom, amelynek évről évre szintén az egyik fő mozgatórugója vagyok. Az Éviránytű (YearCompass) füzet egy évrendező füzet, amely 42 nyelven elérhető és tavaly több, mint 1 millióan töltötték le szerte a világon.

További információk:

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Amennyiben mégsem kíván részt venni a rendezvényen, kérjük jelentkezzen be a honlapunkon a profiljába és iratkozzon le a "Rendezvényeim" menüpont alatt, vagy jelezze a rendezveny@pmsz.hu email címen így a helyét fel tudjuk ajánlani a várólistán lévőknek.

Köszönjük együttműködését!

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.