Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2021. szeptember

START – STOP – CONTINUE; Újragondolt élethelyzetek – interaktív workshop a régi-új élethez

Időpont: 2021. szeptember 15. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Kisszőlősi-Szánthó Beáta, Kovács Ildikó

Az elmúlt időszak nagy változásokat hozott mindenki életében. Megtapasztaltuk, hogy van, ami jól, van, ami másként, és van, ami egyáltalán nem működik úgy, mint régen. Felértékelődött a jó munkahely, az énidő, a biztonság, a személyes találkozások. A gazdaság szereplőinek jelentős részét megrengették az elmúlt másfél-két év történései, de olyan is van, akinek fejlődési lehetőséget hozott a 2020 óta tartó új időszámítás.

Mit tegyen ebben a helyzetben a projektvezető, a szervezeti vezető? Milyen válaszok formálódnak arra a kérdésre, hogy hogyan lesz ezután? 

Meglepetés vendégünk elmeséli, hogyan élte meg az őt és a cégét érő változásokat, és hogyan tudta mindezt a javára fordítani. 

Az interaktív műhely lehetőséget ad a találkozásra, az újrakapcsolódásra. A Pozitív Változásmenedzsment szemléletével dolgozzuk fel az eseményeket és osztjuk meg egymással a tapasztalásainkat, megoldásainkat és megoldási kísérleteinket. A résztvevők eszközöket kapnak ahhoz, hogy új szemmel nézzenek a kialakult helyzetre és meglássák benne a lehetőségeket.

A workshopot vezeti:

Kisszőlősi-Szánthó Bea és Kovács Ildikó
 

Előadók:

Kisszőlősi-Szánthó Beáta

coach, tréner

Szervezetfejlesztő, tanácsadó, akkreditált Prosci változásmenedzsment tanácsadó. Több, mint 22 éve dolgozik humán fejlesztési területen. 2014-ben kezdte megalapozni a Pozitív Projektmenedzsmentet, számos projektbe beépítette az alkalmazott pozitív pszichológia és a változásmenedzsment ötvözetéből létrejött eszköztárát. 
A PMSZ szakmai támogatásával 16 társszerzővel 2019-ben megjelentette a Hiszem Tudom Érzem c. könyvet, melyben konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be a Pozitív Projektmenedzsmentet. Egy kisgyermek édesanyja, akinek azon túlmenően, hogy szakmailag helytálljon, talán még fontosabb, hogy biztonságos, tartalmas, boldog életük legyen.

Kovács Ildikó

Szervezeti HR és Projektmenedzsment Tanácsadó

Szervezői diplomát (1986) és Közgazdasági MBA diplomát (1998) szerzett. 25 éves projekt és HR vezetői tapasztalattal rendelkezik. Szervezetfejlesztési projektek vezetésével foglalkozott az EON Hungária Zrt.-nél 1998-2006-ig. Ezután vállalkozóként tevékenységének fő profilja a készségfejlesztő tréningek tartása és a vezetési tanácsadási szolgáltatások nyújtása cégeknek, cégvezetőknek, elsősorban vezetői készségfejlesztés és szervezetfejlesztés…

2008 óta a PMSZ Titkárságvezetőjeként a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséért dolgozik. A 2019-ben megjelent Hiszem, Tudom, Érzem című könyv szakmai szerkesztője.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

További információk:

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon! További információ: rendezveny@pmsz.hu

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.