PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2024. április

Projekt megvalósítás kínai óriással

Időpont: 2024. április 17. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Benkei Sándor

A nagyberuházások menedzsmentje külföldi beruházók projektjein mindig tartogat meglepetéseket, különösen, ha első alkalommal jelennek meg Európában. Mindig, azaz minden nap. A projekt megvalósítás kihívásai többnyire nem műszaki alapúak, hiszen az építésben, építés technológiában, digitalizációban valójában az itthoni átlaghoz képest előrébb járnak, hanem kulturális és kommunikációs különbségekből fakadnak. 

Előadók:

Benkei Sándor

okleveles építészmérnök, PMSZ Építési Tagozatának vezetője, Óbuda-Újlak Zrt. műszaki igazgatója

BME építészmérnöki Karon végeztem, pályám első szakaszában Ausztriában voltam építész, projekt menedzser. Első gyermekem születésekor haza költözve a generál kivitelezésben dolgoztam 2010-ig, projektjeim általában design&build struktúrában valósultak meg. 2010 óta az Óbuda-Újlak Zrt-nél külföldi beruházók ipari projektjein dolgozom, illetve kollégáimat a Liget Budapest és a Közlekedési Múzeum projektek indításánál segítettem.

Többször voltam ügyvezető, cégvezető. Vendégelőadóként tartok előadásokat a Corvinus Egyetemen, a BME-n és a Mérnök Kamara Beruházás lebonyolítói Mesteriskolában.
Több elismerés, Nívódíj után 2015-ben megkaptam az Év projektmenedzsere különdíjat.
A hét különböző országban megvalósított projektjeim közül szívesen emelem ki a Nemzeti Színház, Művészetek Palotája, a krakkói Bonarka City Center, Mercedes Kecskemét, Audi Győr, a Takata Miskolc, Liget Budapest projekteket.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.