Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. február

GETTING THINGS DONE (GTD)® - hatékonyságnövelés stresszmentesen

Időpont: 2016. február 24. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31. ( )

Rendezvény bevezető

Figyelem: A jelentkezés lezárult, az összes hely betelt.

Képzeljük el egy pillanatra, hogy a személyes menedzsment rendszerünk 100%-os kontroll alatt van minden szinten. Bármivel is foglalkozunk, teljes figyelmünkkel jelen tudunk lenni. Az összes feladatunk, projektünk és kötelezettségvállalásunk, legyen akár munkahelyi vagy otthoni, megbízható rendszerben van, ami mindig elérhető számunkra. Az életünkbe érkező új információkra és feladatokra megfelelően reagálunk. A prioritásainkat átlátjuk és magabiztos döntést tudunk hozni, hogy mikor mivel foglalkozzunk. A kreativitásunk megnő, miközben a stressz csökken az életünkben. 

Vajon ez tényleg elérhető? A Getting Things Done® módszer ezt ígéri. A GTD® használatával csökken a stressz, egyéni és a csapatszinten megerősödik a bizalom. Felgyorsul az információáramlás, lerövidülnek a meetingek, megnő a feladatvállalási készség, a proaktivitás és az önállóság a munkavégzés területén. Vezetői szinten hatékonyabb és gördülékenyebb a delegálási folyamat. Teadélutánunkon áttekintést kapunk e módszer lényegéről.

Előadó: Hamar Domonkos, CEO, Hamar Productivity Consulting

A rendezvény a PMSZ és a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Nem tagoknak a rendezvény látogatása 1 alkalommal ingyenes. A következő részvételnél azonban szükséges vagy a tagsági díj befizetése (bővebb részletek itt) vagy 5000 Ft-os részvételi díj befizetése.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt kérjük, hogy rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu