Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Június

Agilis projektszervezés elosztott csapatokkal – mi is az az ETEO koncepció?

Időpont: 2019. június 19. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.) ( )

Az előadás rövid tartalma:  A szoftverfejlesztői munkaerőpiaci hiány miatt napjainkban nem egyszerű feladat egy a megfelelő kompetenciákkal rendelkező kollégákat egy telephelyen összeszedni. A több telephelyes működéssel járó nehézségeket viszont kevesen vállalják fel, hiszen az legtöbb esetben többletköltséget és a hatékonyság csökkenést jelent. Van arra elő példa, hogy lehet ezt jól is csinálni. Az előadásban bemutatjuk, hogy egy magyarországi startup cég hogyan tud miskolci telephelyről, kis utazási költséggel, németországi partnercég segítségével multinacionális vállalatok számára minőségi szoftvereket fejleszteni.

Előadó: Gerliczky István, Site Manager, ETEO Software Factory Kft.

A Miskolci Egyetemen 2006-ban szerzett Mérnök Informatikus diplomát. Karrierje első 10 évében végig járta a ranglétrát a junior fejlesztőtől az architektig. Zömében nemzetközi bankinformatikai projektekben vett részt. 2015-től kezdve energetikai területen szerzett tapasztalatokat, de már sokkal inkább üzleti, mint technikai területen. 2018-tól, a cég alapítástól kezdve dolgozik az ETEO Software Factory Kft-nél a projektekért és a csapatokért felelős vezetőként.

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu