Szervezeti tagok

NEXON Kft.

Rólunk röviden

A NEXON Magyarország piacvezető bér- és humánügyviteli szoftverfejlesztője és szolgáltatója. 30 éves szakmai tapasztalattal, 300 munkatárssal, országos hálózattal rendelkezünk. Közel 3000 vállalatot és több mint egymillió hazai munkavállalót nevezhetünk meg referenciaként. Szenvedélyünk a HR. Azért dolgozunk, hogy cégünk az üzleti sikerek mellett munkatársaink számára a legjobb munkahely, partnereink számára pedig a legjobb szolgáltató legyünk.

 

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

A NEXON immár 4. éve erősíti meg tagságát a Magyar Projektmenedzsment Szövetségben. Célunk, hogy megoldásainkat leszállító projektmenedzsereink, tanácsadóink professzionális hátteret, szakmai kontrollt, folyamatosan inspiráló tudástárat és eszközöket kapjanak, és részesei lehessenek a projektmenedzserek számára fenntartott közösségnek.

 

Projektek, amikre büszkék vagyunk

A NEXON elmúlt éveinek egyik legnagyobb leszállítási projektje során Magyarország Kormányhivatalaiba vezettük be a NEXON újgenerációs HR termékcsaládját. A rendszer elindulásával a Kormányhivatalok egységes módon kezelhetik több mint 40.000 fő hivatali tisztviselő munkaügyi adatait.

 

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

A mély szakmai tartalom, továbbképzési és fejlődési lehetőség, valamint a jó gyakorlatok megosztása céljából csatlakozott a NEXON projektigazgatósága a PMSZ-hez.