Szervezeti tagok

WSH Kft.

A cégről

A WSH Számítástechnikai, Oktató és Szolgáltató Kft. (WSH) 1995 óta van jelen a hazai informatikai piacon. A WSH neve elsősorban a professzionális informatikai képzések szervezése és az ehhez kapcsolódó konzultációs, tanácsadási és rendszerintegrációs szolgáltatások, valamint egyedi szoftver fejlesztési projektek sikeres elvégzése révén vált ismertté. Tevékenységünk egyik kiemelt területe a fentieken kívül az információbiztonság és az informatikai biztonsági eszközök oktatása mellett az ezekhez kötődő tanácsadási és rendszerintegrációs-rendszerfelügyeleti feladatok ellátása, valamint egyedi, adatbányászatra épülő technológiák és elemző rendszerek tervezése és megvalósítása. Az információbiztonság területén szinte minden tekintetben ki tudjuk ügyfeleinket szolgálni, kész megoldásaink vannak az adatszivárgás, a logelemzés, a végpontvédelem, a vírus- és spamszűrés, a BCP/DRP tervek elkészítése, IT biztonsági auditok, valamint az Internet security témakörökben.

A WSH Oktatóközpont alapítása óta Hivatalos Prometric Vizsgaközpont, illetve 2007-től PEARSON VUE Vizsgaközpont, így tagja a legjelentősebb nemzetközi vizsgáztató hálózatoknak. Jelenleg Magyarországon kizárólagosan a mi vizsgaközpontunk nyújt szolgáltatást az ISACA központ vizsgáinak lebonyolításában. Az ISACA központ speciális képzéseket és világszerte elfogadott tanúsítvány-rendszert alakított ki az információbiztonság- és kockázatmenedzsment, a minőségbiztosítás- és irányítás területein. Ezen területeket felölelve a következő ISACA vizsgák érhetőek el vizsgaközpontunkban: CISA, CISM, CGEIT, CRISC.

A WSH kiemelt figyelmet fordít az általa elvégzett feladatok során a projektek magasszintű menedzselésére, a tudatos, jól képzett projekt menedzsment csapat folyamatos képzésére és a megszerzett képesítések megújítására.

A WSH teljes tevékenységi körére kiterjedő ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és ISO IEC 27001:2014 szabványoknak megfelelő integrált minőség menedzsment rendszere külön garancia a vállalt szolgáltatások megbízható teljesítésére.

A WSH állandó alkalmazottainak száma 39 fő, árbevétele 2018-ben meghaladta a 6,6 Mrd Ft-ot.

Cégünk főbb ügyfelei közé tartozik az Országos Rendőr-főkapitányság, a Belügyminisztérium, az Igazságügyi Minisztérium, Budapest Főváros Önkormányzata, a Denso Kft, a Keler KSZF Zrt, a Magyar Nemzeti Bank, a MAVIR Zrt, valamint a Kormányhivatalok országos hálózata.

A WSH 2019 októberében csatlakozott a Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez.

Mit vár a cég a csatlakozástól?

A WSH Kft tevékenysége során szerteágazó területeken vezet projekteket. Célunk, hogy az egyes területek iparági tudással is rendelkező projekt menedzsereivel találkozva jobban megismerhessük az iparág jellemző folyamatait, kockázatait, egyedi működését, az általunk képviselt projekt értékeket pedig igazíthassuk az egyes területek által képviselt értékrendekhez, elvárásokhoz. Ezen felül készen állunk arra is, hogy az általunk már sikeresen elvégzett szolgáltatási, konzultációs, vagy éppen szoftver fejlesztési projektek tapasztalatait, a kockázatok menedzselése során összegyűjtött ismereteket mi is megoszthassuk a projekt menedzsment szakma érdeklődő tagjaival. Cégünk egyedi, sikeres, államigazgatási szférában szerzett projekt tapasztalatai, az itt tapasztalt működési modellek és kockázatkezelési stratégiák pedig véleményünk szerint szintén hasznosak lehetnek a hasonló jellegű projekteket vezető gyakorló projekt menedzserek számára.

Kedvelt PMSZ szervezeti tagsági szolgáltatások

Nagy érdeklődéssel várjuk a havonta esedékes „Teadélutánokat”, ahol minden esetben meggyőződünk arról, hogy van még Magyarországon sikeres, szakmailag korrekt és a tudását megosztani képes szakember gárda. Rengeteget tanulunk minden egyes eseményen.

Projekt menedzsment csapat

A WSH Kft csapata magasan képzett, többnyire IPMA B végzettséggel rendelkező szakemberekből áll. Csapatunk tagjai sok tízéves gyakorlattal rendelkeznek szoftver fejlesztési, rendszerintegrációs, vagy akár IT biztonsági, audit projektek menedzselésében, illetve kiemelt biztonságú és kockázatú projektek sikeres megvalósításában.

Bővebben a WSH Kft-ről