Rendezvények

19. Körkapcsolás: Projektek a szolgáltató központokban

Projektek a szolgáltató központokban

Időpont: 2013. május 16. 11:00 - 16:00
Helyszín: Oxygen Rendezvényközpont 1139 Budapest, Frangepán u. 46. ( )

program  regisztráció

 

Tisztel Látogatónk !

A Körkapcsolás 19. konferenciánkra a jelentkezési határidő 2013. május 10-én lejárt. Sajnos további jelentkezéseket nem tudjuk fogadni a terem korlátozott befogadó képesége miatt. 150 fő elhelyezésre van lehetőség, ez a létszám már betelt.

Megértését köszönjük.

Köszönettel:

Szervező Bizottság

Egyre több cég hoz létre regionális vagy globális megosztott kiszolgálóközpontokat (SSC), vagy szervezi ki bizonyos tevékenységeit a piacon működő szolgáltatókhoz. A tevékenységek között gyakran szerepelnek pénzügyi, beszerzési, ügyfélszolgálati, HR, létesítmény-üzemeltetési folyamatok, de ilyen terület lehet az IT vagy éppen a kutatás-fejlesztés is. A szolgáltató központok munkaadóként is meghatározóvá váltak a magyar piacon: idehaza jelenleg több mint 40 ezer fiatal, jellemzően 30 év alatti munkavállaló dolgozik ilyen központokban, és a létszámuk folyamatosan bővül.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség által szervezett és a PMI Budapest, Magyar Tagozat által támogatott 19. Körkapcsolás konferencia célja, hogy bemutassa a különféle szolgáltató központok létrehozása és működése kapcsán előkerülő projektmenedzsment vonatkozású kérdéseket. A közvetlen projektvonatkozáson túlmenően a műszaki, pénzügyi, HR, nemzetstratégiai, munkaerő piaci, felsőoktatási kérdések is előkerülnek majd.

Várunk minden érdeklődőt, aki szeretné megismerni, milyen projektmenedzsment kihívásokat jelent egy SSC létrehozása, és hogy miként is zajlanak a gyakran földrészeken és kultúrákon átívelő projektek a kiszolgáló központokban.

A témáról részletesebben itt olvashat:
www.pmsz.hu/pmi/szolgaltato-kozpontok-itthon-vilagszinvonalon

A rendezvény szponzora az IT Services Hungary.