Titkárság


Kovács Ildikó

Titkárságvezető


Szervezői diplomát (1986) és Közgazdasági diplomát JPTE (1998) szereztem. Szervezetfejlesztési projektek vezetésével foglalkoztam az EON Hungária Zrt.-nél 1998-2006-ig. Ezután vállalkozóként a tevékenységem fő profilja a HR és szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatások nyújtása cégeknek, cégvezetőknek. Projektmenedzsmenttel 1998 óta foglalkozom, mint projektvezető,  szervezetfejlesztés és HR projektek vezetése a fő profilom. A projektmenedzsment tréning és tanácsadás mellett részt vettem a  Pozitív Projektmenedzsment módszertanának kidolgozásában a témához kapcsolódóan 2019-ben a Hiszem, tudom, érzem című könyv megírásban is közreműködtem. 2004 óta vagyok tagja a PMSZ-nek, és a titkárságvezetői feladatokat 2009 óta látom el.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Kardos Anita

Kommunikációs menedzser


Szabadúszó kommunikációs szakemberként veszek részt a PMSZ munkájában 2021 óta. A feladataim közé tartozik a különböző kommunikációs kampányok megtervezése és megvalósítása, cikkek és más tartalmak készítése, a hírlevél szerkesztése és a közösségi média csatornák kezelése.

Korény Barbara

Rendezvény koordinátor


2019-ben csatlakoztam a PMSZ csapatához. Az irodai tevékenységek mellett a legfontosabb feladataim közé tartoznak a rendezvényszervezéssel kapcsolatos teendők, a honlap folyamatos frissítése és a tagokkal való kapcsolattartás.