Tagság megújítása

A Magyar Projektmenedzsment Szövetséghez egyéni vagy szervezeti tagként csatlakozhat. Mindkét tagság naptári évre vonatkozik. A közgyűlésen az egyéni és a szervezeti tagnak is 1 db szavazati joga van. A tagság megújítása évenként automatikusan történik, amíg a tag nem jelzi, hogy nem kívánja megújítani tagságát, illetve rendezi tagdíj-kötelezettséget. Erre minden év február 20-ig van lehetősége.

Szervezeti tagság megújításának folyamata

Kérjük, küldjön e-mailt a koreny.barbara@pmsz.hu címre.

Egyéni tagság megújításának folyamata

2018. január 1-től az éves egyéni tagdíj 25 000 Ft.

1. Lépjen be a PMSZ weboldalára itt. A belépési azonosítója a regisztrációkor megadott e-mail címe. Szükség esetén új jelszót kérhet ezen a linken

2. Ha a belépést követően a Profil oldalon nem látja a tagság befizetésére vonatkozó fizetési opciót, akkor személyes adatainak módosítására, aktualizálására lesz szükség. Ehhez kattintson az «adatok módosítása» gombra. A megjelenő űrlapon

  • ellenőrizze és módosítsa adatait,
  • a «tagsági státusz» opciónál válassza ki, milyen tagságot igényel (normál, diák vagy nyugdíjas),
  • majd a tagság feltételeinek elfogadása után mentse a módosításokat az oldal alján lévő gombra kattintva.

3. Ezt követően térjen vissza a Profil oldalra, ahol a tagdíj befizetéséhez két opció közül választhat:

  • A tagsági díj Online bankkártyás fizetése opció esetén a sikeres fizetést követően elküldjük a számlát és érvényesítjük tagságát az aktuális évre. Ha ezt az opciót választja, kérjük, hogy ne kérjén díjbekérőt.
  • Díjbekérő opció választása esetén küldjük a díjbekérőt, melynek ellenértékét utalja át a PMSZ Raiffesien Banknál vezetett 12010659-00141846-00100007 számú számlájára a megjegyzés rovatban feltüntetve a díjbekérő számát. A tagdíj beérkezését követően érvényesítjük az aktuális évre vonatkozó tagságát.

További tájékoztatást ill. segítséget kérhet a tagsag@pmsz.hu email címen.