rendezvény felvétel

Ha nem tudtál eljönni az alábbi rendezvényünk valamelyikére, az előadásról készült felvételt visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai számára elérhető, a tartalmak bejelentkezés után érhetőek el. (Belépés a regisztrációkor megadott e-mail címmel)

Hírkereső

2023. november 08.

Agilis események: Product Backlog Refinement és Sprint tervezés

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk novemberi eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. október 17.

40. Körkapcsolás Konferencia - Agilis tapasztalatok

A 2023. október 12-i 40. Körkapcsolás konferencia előadásainak felvétele, prezentációi és a rendezvényen készült fényképek.

Részletek

2023. október 05.

Agilis események: Megoldásfókuszú Retrospektívek tartása

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk októberi eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. szeptember 21.

Hogyan adjunk visszajelzést Projektvezetőként? - Avagy visszajelzés hatásosan

Ha nem tudtál eljönni szeptemberi szakmai teadélutánunkra vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. szeptember 05.

Product Owner kompetenciák és eszköztár

PMSz Agilis tagozat 2023. szeptember 5-i  rendezvényének felvétele

Részletek

2023. június 16.

Scrum keretrendszer, Scrum szerepek és felelősségek 2.

PMSz Agilis tagozat 2023. június 13-i  rendezvényének felvétele

Részletek

2023. május 18.

Vállalatnövekedés projektmenedzsment eszközökkel

Rendezvény: PMSZ HR Projekt Klub 2023. május 18.Téma: Vállalatnövekedés projektmenedzsment eszközökkelMájus 18-án a HR Projekt Klub vendége volt Aidan Harte, a nemzetközi díjakat nyert Optimum Results és a Customer Perceptions cégek alapítója.Az Optimum Results kereskedelmi szervezeteknek, szakmai intézeteknek és kormányzati...

Részletek

2023. május 10.

Scrum keretrendszer, Scrum szerepek és felelősségek

Rendezvény: PMSZ Agilis Tagozat - 2023. május (Webinar)Téma: Scrum keretrendszer, Scrum szerepek és felelősségekA webináriumon résztvevők megismerhették a Scrum alapelveit, a Scrum szabályait, a szerepeket és a 3 legfőbb produktumot, amelyek az agilis működés folytonosságáért felelősek. A keretrendszer felsőszintű áttekintése...

Részletek

2023. május 02.

Fény az alagút végén…avagy informatikai rendszerintegrációs projektek az utakon

Ha nem tudtál eljönni áprilisi szakmai teadélutánunkra, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!