rendezvény felvétel

Ha nem tudtál eljönni az alábbi rendezvényünk valamelyikére, az előadásról készült felvételt visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai számára elérhető, a tartalmak bejelentkezés után érhetőek el. (Belépés a regisztrációkor megadott e-mail címmel)

Hírkereső

2024. március 06.

SAFe keretrendszer az alapoktól

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk márciusi eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2024. február 07.

Agilis coaching: a megszokotton túl

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk februári eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2024. január 18.

Vendégünk Wolf András, a 2023 Év Projektmenedzsere

Ha nem tudtál eljönni 2024. első szakmai teadélutánjára vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. november 08.

Agilis események: Product Backlog Refinement és Sprint tervezés

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk novemberi eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. október 17.

40. Körkapcsolás Konferencia - Agilis tapasztalatok

A 2023. október 12-i 40. Körkapcsolás konferencia előadásainak felvétele, prezentációi és a rendezvényen készült fényképek.

Részletek

2023. október 05.

Agilis események: Megoldásfókuszú Retrospektívek tartása

Ha nem tudtál részt venni Agilis tagozatunk októberi eseményén vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. szeptember 21.

Hogyan adjunk visszajelzést Projektvezetőként? - Avagy visszajelzés hatásosan

Ha nem tudtál eljönni szeptemberi szakmai teadélutánunkra vagy újra meghallgatnád az ott elhangzottakat, az előadásról készült felvételt most visszanézheted. A felület a PMSZ tagjai és a rendezvény résztvevői számára elérhető. 

Részletek

2023. szeptember 05.

Product Owner kompetenciák és eszköztár

PMSz Agilis tagozat 2023. szeptember 5-i  rendezvényének felvétele

Részletek

2023. június 16.

Scrum keretrendszer, Scrum szerepek és felelősségek 2.

PMSz Agilis tagozat 2023. június 13-i  rendezvényének felvétele

Részletek

Iratkozzon fel hírlevelünkre!