Nagyköveti Program

Szervezeti tagjaink számára indított klub. A hiánypótló szakmai kezdeményezés célja, hogy egy professzionális, inspiráló szakmai közösséget hozzunk létre.

Teret ad a szervezeti tagok közötti elmélyültebb tapasztalatcserének és szakmai együttműködésnek.

Korszerű, naprakész tudásbázisként és szakmai információközpontként szolgál.

A közös munka eredményeként hozzájárul a magyarországi projektmenedzsment kultúra fejlesztéséhez és a projektmenedzsment szakma minőségének emeléséhez.

A nagykövetek a PMSZ szervezeti tagjai által delegált szakmai képviselők, akik aktívan részt vesznek a Szövetség munkájában

PMSZ NAGYKÖVETI PROGRAM MŰKÖDÉSE

A nagyköveti rendszerrel igyekszünk még inkább támogatni a tagok egymás közötti kapcsolatépítését, a szervezeti tudás becsatornázását és a közvetlen visszacsatolást. A nagykövetek  közvetlenül tudják tolmácsolni a Szövetség felé az általuk képviselt vállalatok szándékait, észrevételeit a szakmai munkával kapcsolatban, így biztosítva, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a tagság igényeihez.

A program keretében speciális témákat érintő workshopokat is tartunk a nagykövetek és a PMSZ elnökségi tagjainak részvételével. Ezeknek az eseményeknek a házigazdája egy-egy vállalkozó szervezeti tag, akiket személyesen is meglátogatunk. A helyszínen lehetőségük nyílik a vállalat mélyebb bemutatására, a saját projektek és az alkalmazott egyedi projektmenedzsment megoldások és tapasztalatok megosztására, a felmerülő problémák és akadályok megvitatására.