Etikai Bizottság


Ternyik László

Etikai bizottsági elnök


A 1999-2005 közötti időszakban a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöki tisztségét töltöttem be, 2005-től pedig a Szervezet Etikai bizottsági elnökeként funkcionálok. Részt vettem a PMI hazai chapter-ének megalakításában, melynek alelnökeként dolgoztam 2002-2005 között. A 2023-as ciklust megelőző időszakban a Vezetői Tanácsadók Magyarországi Szövetségében elnökségi tagként tevékenykedtem.

A PMSz-szel szinte megalakulása óta folyamatosan kapcsolatban állok. Nem csak tagként, de vezetőként is részt vettem a szövetség munkájában, annak formálásában. Véleményem szerint a PMSz nélkülözhetetlen és meghatározó szerepet tölt be a projektmenedzsment hazai szakmai képviseltében, valamint fejlesztésében, platformot biztosítva az érdekeltek és érdeklődők számára a tapasztalatcserére, a párbeszédre. Ennek fenntartását és továbbfejlesztését fontosnak tartom, személyes célom, hogy hozzájáruljak ehhez.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Czibók Zoltán

Etikai bizottsági tag


2016 decemberében kerültem a CSC és a Hewlett Packard Enterprise vállalati szolgáltatások üzletágának egyesüléséből létrejött új vállalat, a DXC Technology magyarországi ügyvezető igazgatói posztjára.

A végzettségemet tekintve mérnök-tanár vagyok, 2003-ban szereztem MBA fokozatot. 1997-ben csatlakoztam a Digital, majd a HP által felvásárolt Compaq-hoz. Ezt követően különböző vezetői feladatokat láttam el a Compaq/HP/EDS/HPE cégek összeolvadásait követően.

Az elmúlt években, hazai szerepem mellett, több környékbeli ország (Szerbia, Románia, Ukrajna) üzleti eredményeiért is felelek. Irányításom alatt a DXC Technology kiemelkedő sikereket ért el, többek között a telekommunikációs, energia, közüzemi szolgáltató és közlekedés ipari szegmensekben.

Az ezredforduló óta, aktív szerepet vállalok a Magyar Projektmenedzsment Szövetségben és 2006-tól az etikai bizottság tagja vagyok. 2002 óta a Project Management Institute magyar tagozatának alapító titkára, majd többször elnökségi tagja is voltam.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Horváth György

Etikai bizottsági tag


A PMSZ-nek 1997. óta tagja vagyok. A 2006-ban megalakult Építési tagozatban végzek aktív munkát. Több periódusban is tagja voltam a PMSZ Etikai Bizottságának.

Elsősorban az építési beruházások projektmenedzsmentjével foglalkozom, több fórumon is előadásokkal próbálom terjeszteni a projektmenedzsment ismereteket.

Célom, hogy a projektmenedzsment elismert mesterséggé váljon az építés területén.

Jelenleg az EOQ Magyar Nemzeti Bizottság Építési ágazat elnöki tisztségét töltöm be.

Részletes bemutatkozó megtekintése