Számvizsgáló Bizottság


Szilágyi László

Számvizsgáló bizottsági elnök


Projektvezetés, projektmenedzsment kiemelt szerepet játszik szakmai pályafutásomban.
Alapító tagja vagyok a PMSZ-nek és a mai napig követem a szakma mindennapjait.
Sikeres informatikai és tanácsadási projektek kötődnek nevemhez, gyakorló projektvezető, projektmenedzser vagyok. Gyakorlati tapasztalataim vannak PM, CRM szoftverek bevezetésében, használatában, üzemeltetésében.
A PMSZ elnökségében eltöltött évek szakmai és gyakorlati hátteret teremtettek a sikeres munkákhoz, jelenleg is a PMSZ számvizsgáló bizottságának elnökeként felügyelem a szervezet gazdálkodását.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Molnár Béla

Számvizsgáló bizottsági tag


1998 óta foglalkozom projektmenedzsmenthez kapcsolódó feladatkörökkel. A Siemensnél eltöltött közel 10 év aktív projektvezetés után 7 évig a K&H Bank stratégiai projektirodáját vezettem, majd a Fintech területen szereztem mélyebb tapasztalatokat agilis termékfejlesztésben. Jelenleg az IDEMIA, egy párizsi székhelyű globális informatikai cég belső IT projektjeit felügyelem PMO vezetői szerepben.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Dietrich Anna

Számvizsgáló bizottsági tag


2004 óta vagyok tagja a PMSZ-nek és már több cikluson keresztül a Számvizsgáló Bizottságának.

1999-ben végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Közgazdasági szakokleveles mérnök szakán, 2005-ben pedig Budapest Corvinus Egyetem Telekommunikációs MBA-n.

IPMA B minősítésemet 2009-ben szereztem, legutóbb 2023-ban újítottam meg. 2009-ben sikeres Six Sigma Black Belt vizsgát is tettem.

2022 óta dolgozom a 4iG csoportban a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. munkavállalójaként az IT terület képviseletében ERP témájú IT és Transzformációs projektekben Solution Architect-ként és projektvezetőként.

Hivatásomnak tekintem a projekt szemlélet és működés kereteinek kialakítását, kiterjesztését és a projektvezetők elismerésének növelését.

A PMSZ számomra fontos szakmai közösség, ahol a szakmabeliektől és tapasztalataikból sokat tanulhatok és előadásaik által betekintést nyerhetek más szektorok, cégek projekt kultúrájába, gyakorlatába.

Részletes bemutatkozó megtekintése