Cserna József, IPMA A

Elnök – Magyar Projektmenedzsment Szövetség

1985-ben az ELTE programtervező matematikus szakán végeztem. Az azóta eltelt időben több hazai és külföldi cégnél töltöttem be vezető pozíciót. Több, mint 30 éve foglalkozom projektmenedzsmenttel. Fő szakmai területeim: vezetői tanácsadás, projektkultúra-fejlesztés, és szervezetfejlesztés. 2002 óta vagyok tagja a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségének, és 2005 óta pedig a szervezet elnöke.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Bartek Bulcsú

Titkár

2001-ben végeztem a BME Mérnök-informatikus szakán, a Karlsruhe-i egyetem érintésével, majd 2006-ban szereztem meg PMP minősítésem.
Hamar szembesültem a hazai nagyvállalati kultúra és a nemzetközi tanácsadó cégek által képviselt projekt-menedzsment elvek közötti jelentős különbségekkel. Érdeklődésem így a különféle projekt-módszertanok testreszabása, és helyi viszonyoknak megfelelő alkalmazása felé fordult. Részt vettem vállalati módszertanok és projektirodák kialakításában, és gyakorlatban alkalmazhattam is ezeket több pozícióban.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Boros Áron

Elnökhelyettes

Az egyetemi évek után 1998-ban csatlakoztam az OTP Bankcsoport kötelékébe. 2010-ig főosztályvezetőként a Kereskedelmi Banki Divízió különböző területeit vezettem. 2004 óta az OTP Hungaro-Projekt ügyvezetője vagyok. Munkatársaimmal a legmegfelelőbb megoldást keressük a céges és startup partnerek számára a projektfinanszírozás, innováció- és pénzügyi kockázatmenedzsment területein.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Fodor Andrea

Elnökhelyettes

1991-ben végeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, de Business Coach diplomával (BKF, 2011), és team coach képesítéssel is rendelkezem. 2012 óta az a Projektcoach Consulting Kft. keretein belül kollégáimmal együtt partnereink projektjeinek üzleti érték leszállító képességének növelését tűztük ki célul, a projektben dolgozó munkatársak fejlesztésével, az üzleti elemzési módszertanok oktatásával és erősítésével. 2015-től a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökhelyetteseként a rendezvények szakmai tartalmát felügyelem, szervezem.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Dr. Gór Csaba

Elnökhelyettes

Eddigi szakmai pályafutásom során többször is tapasztaltam, hogy a projektmenedzserek, tanácsadók, menedzsment szakemberek nem megfelelően tudják kihasználni a lehetőségeit – rajtuk kívülálló okokból. Célom, egy olyan nyitott közösség kialakítása, mely amellett, hogy egy komoly szakmai hátteret ad és gyakorlatorientáltan igyekszik segíteni társait, kiemelt feladatának tartja a projektmenedzsment hazai képviseletét.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Kiss Mihály

Elnökhelyettes

2001-ben végeztem mérnök-informatikusként, szakmai pályámat mérnökként kezdtem, majd néhány év elteltével váltottam a projektmenedzsment szakma irányába. 2011 óta a központi Projektmenedzsment szervezet vezetője vagyok, immár a T- Systems Magyarország Zrt. színeiben, ami magában foglalja a T-Systems elődszervezeteinek projektmenedzsment kompetenciáit. 2013-ban megszereztem az IPMA A, az „okleveles projekt igazgatói” minősítést. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai projektmenedzsment fórumoknak.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Klimkó Gábor

Elnökhelyettes

1984-ben végeztem az ELTE programtervező matematikus szakán. 2003-ban nyertem el a PhD fokozatot vezetés-szervezés témában az akkori Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) jogelődjénél, a Gazdálkodástani Doktori Iskolában. 1991 óta vagyok az MTA Információtechnológiai Alapítvány vezető tanácsadója, 2004 óta oktatok részállásban BCE Gazdálkodástudományi Kar Információrendszerek tanszékén.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Varga Brigitta

Elnökhelyettes

A Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karának elvégzése után a „szakmát” a legnagyobb magyar tulajdonú kommunikációs ügynökségnél a Café Communications-ban kezdtem, majd 12 évig fejlesztettem. Ügyfélkapcsolati vezetőként stratégiai tanácsadással, márkaépítéssel, integrált kommunikációs projektek menedzselésével foglalkoztam, majd  a cég new business tevékenységének fejlesztésében vettem részt.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Vörös Judit

Elnökhelyettes

1993-ban a KLTE programtervező matematikus szakán végeztem, majd 1997-ben közgazdász diplomát szereztem. Az elmúlt 20 évben számos informatikai és folyamatfejlesztési projektben vettem részt projektvezetőként, szakmai vezetőként, tanácsadóként; banki, államigazgatási és ipari területen egyaránt. Fő szakmai területeim: projektmenedzsment, IT tanácsadás, minőségirányítás. Bár különböző vállalatok színeiben, de 2005 óta vagyok tagja a Magyar Projektmenedzsment Szövetségnek.

Részletes bemutatkozó megtekintése

Kovács Ildikó

Titkárságvezető

Szervezői diplomát (1986) és Közgazdasági diplomát JPTE (1998) szereztem. Szervezetfejlesztési projektek vezetésével foglalkoztam az EON Hungária Zrt.-nél 1998-2006-ig.
Ezután vállalkozóként a tevékenységem fő profilja a készségfejlesztő tréningek tartása és a vezetési tanácsadási szolgáltatások nyújtása cégeknek, cégvezetőknek, elsősorban vezetői készségfejlesztés és szervezetfejlesztés témakörökben.
Projektmenedzsmenttel 1998 óta foglalkozom mint projektvezető, és mint tréner is. Többéves projektvezetői gyakorlat után kidolgoztam egy 2 napos szimulációs projektmenedzsment tréninget, hozzátartozó kézikönyvvel. Ez már több cégnél is sikerrel működött, és hozzájárult a projekt szemlélet gyakorlati alkalmazásának bevezetéshez.
2004 óta vagyok tagja a PMSZ-nek, és a titkárságvezetői feladatokat 2009 óta látom el.