PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

ITBusiness Industry & Technology 2023 konferencia

Negyedik műszak

Időpont: 2023. november 14. 08:30 - 16:30
Helyszín: D50 Rendezvényközpont ( 1071 Budapest Damjanich u. 50. )

A robotok műszakja a negyedik. Akkor veszi a kezdetét, amikor eljön az ideje, és mintha soha nem érne véget. Minden mozdulat, amit a robotok tesznek, tökéletes, pontosan olyan hibátlan milliomodszor is, mint első alkalommal – mindig pontosan olyan, amilyennek az ember megtervezte. 

Közös térben, közös feladatokon dolgoznak együtt ma már a robotok és a három műszakra elosztott emberek azokban az üzemekben, logisztikai központokban, amelyek a jövőt vetítik a jelenbe.  

A különös jövő előképe azonban kérdések sorát veti fel. Milyen szoftveres és hardveres háttér kell ahhoz, hogy a robotizálás, az automatizálás sikeres lehessen? Milyen kihívásokat támaszt a szükséges adatok gyűjtése és feldolgozása? Miként lehet gondoskodni az IT- és az OT-rendszerek kiberbiztonságáról? Milyen hatással van az automatizálás a dolgozókra, hogyan készüljön a vezetés az új korszak új kihívásaira? 

Az ITBUSINESS INDUSTRY & TECHNOLOGY 2023 négy szekciójában egyebek között e kérdésekre keresik a válaszokat a szakértő előadók és a kerekasztal-beszélgetések vendégei.

Részletek és regisztráció: https://itbusiness.hu/event/esemenyek_rovat/indusry-2023/

 

  • 1071 Budapest Damjanich u. 50.1071 Budapest Damjanich u. 50.