Rendezvények

ITexec konferencia

ITexec konferencia

Időpont: 2020. december 03. 09:15 - 14:00
Helyszín: Online ( )

Az újratervezés éve az idei. Januárban, amikor megszületett az ITexec.cloud konferenciánk koncepciója és idei alcíme, az „Új történet”, még nem sejtettük, hogy e történet elmesélésének körülményeit többször is átíratja majd velünk az élet, a pandémia.

Újabb korlátozások léptek életbe a napokban, amelyek miatt a találkozásokra a valóság terében alkalmat adó konferencia formáját el kell vetnünk, ám mi mégis megtarjuk e csúcstalálkozót. Az online térbe lépünk át, ahol elmondhatjuk a mi új történetünket.

A kíméletlen ütemben fejlődő, szédítő magasságokat és mélységeket ostromló technológia osztályoz és megszűr, kivégez és esélyt ad, a gyengéket darabokra szaggatja, a korábban egymást taszítókat pedig új anyaggá gyúrja össze. A megmenekülést ígérő digitális világba bejutni nagy kihívás, nem adatik meg minden vállalkozásnak, intézménynek.

Új történet veszi tehát kezdetét, amelyben újak a játszó személyek és újak a meghatározó körülmények.

Idén első alkalommal megrendezésre kerülő ITexec.cloud konferencia reményeink szerint hosszú életű lesz a változó digitális univerzum eseménykínálatában. A mi új történetünk első fejezetében feltesszük azokat a kritikus kérdéseket, amelyek egyaránt foglalkoztatják azokat, akik a digitális világba vezető IT-megoldásokat szállítják, és azokat, akik vállalatuk, intézményük képviseletében az efféle megoldásokat keresik a jobb jövő reményében.

  • Mennyit bír még a felhő? Vannak-e a felhőalapú számítástechnikának határai? – a saját infrastruktúra és a felhő kapcsolata, AI-as-a-Service
  • Kiterjesztett biztonság, avagy hol kezdődik a kibernyugalom? – védelmi stratégiák, megoldások
  • Mi a titka a sikeres digitális átalakulásnak? – hatékonyságnövelés hatékonyan, a digitális transzformáció kritikus elemei.

 

További információ: https://itbusiness.hu/event/esemenyek_rovat/itexec-2020