PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

PMSZ Agilis Tagozat - 2023. május (Workshop)

Agilis transzformáció sikeresség - felmérés a magyar piacról

Időpont: 2023. május 30. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Dvorzsák Alexander, Szenkovits-Varró Orsolya

Az agilis szemlélet ma már egy jól bevált megközelítés, lehetővé teszi a csapatok számára, hogy a gyorsan változó piacon olyan kiváló minőségű termékeket hozzanak létre, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek. Ez a megközelítés a vállalkozások széles körében alkalmazható, beleértve a kis- és középvállalkozásokat (kkv-k) is. Méretük és sajátosságaik miatt elmondható, hogy a kis- és középvállalkozások (kkv-k) egyedi kihívásokkal szembesülnek, amelyek a mindennapi működésük során eltérő és innovatív megközelítéseket igényelnek. 

Az Agilis Tagozat következő meetup-ján, egy hazai kutatást alapul véve, megpróbálunk válaszolni azokra a kérdésekre, felvetésekre, melyek leginkább foglalkoztatják a kis- és középvállalkozásokat egy agilis átalakulással kapcsolatban, mennyire terjedt el az agilis szemléletmód az IT KKV szektorban, hogyan állnak hozzá az egyes célcsoportok ehhez a kérdéshez, és legfőképp, hogy megéri-e egyáltalán egy agilis keretrendszert bevezetnie egy szervezetnek, mennyire növelheti hatékonyságukat és a szervezettebb munkavégzést.
 

Előadók:

Dvorzsák Alexander

partner, vezető tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

Alexander 13 éves agilis működési tapasztalattal rendelkezik, a ProMan Consulting Kft. vezető tanácsadója, trénere. Karrierje során több szervezet agilis átalakulását támogatta, melyek alatt több, mint 20 csapatnak segített elsajátítani az agilis működést. Villamosmérnöki végzettséggel szoftverfejlesztőként helyezkedett el, majd Scrum Master, Agilis Coach, Product Owner szerepekben is tevékenykedett. Agilis képzésein több, mint 500 résztvevő fordult már meg eddig.

Szenkovits-Varró Orsolya

tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

Orsolya 4 év munkatapasztalattal rendelkezik, melyek között több szektor megismerése szerepel, mint IT KKV, ipar 4.0 és tanácsadás, jelenleg pedig a ProMan Consulting Kft. tanácsadójaként dolgozik.
Az említett szektorokban kezdetben Projekt Menedzser asszisztensként, majd Projekt és Account Menedzserként, később pedig Partner Menedzserként dolgozott. Az egyetemi tanulmányait követően szervezetfejlesztési tanácsadóként kezdett dolgozni. Végzettségét a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte vezetés és szervezés mesterszakon és ennek kapcsán végzett agilis szervezeti transzformáció témakörben kutatást 2022 tavaszán.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.