PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

PMSZ Agilis Tagozat - 2024. március

SAFe keretrendszer az alapoktól

Időpont: 2024. március 05. 17:00 - 18:00
Helyszín: Online ( Microsoft Teams )
Előadó: Pétercsák Réka

A SAFe®, magyarul a skálázott agilis keretrendszer egy robosztus, teljes szervezet agilis működését támogató szervezeti keretrendszer. Olyan “operációs rendszerré” épülhet ki egy szervezetben, mely segít változó piaci környezetben biztos agilis alapokon nyugvó működési módot fenntartani.
A keretrendszer ígérete, hogy komplex, akár több csapat összefogását igénylő termékek, szolgáltatások létrehozását szabályok, események, szerepkörök bevezetésével teszi transzparenssé, tervezhetővé, folytonossá. Felhasználja az olyan jól működő keretrendszereket, szemléletmódokat, amelyek már közismert részeit képezik az agilis szervezeti működésnek, mint pl. a Lean, a Scrum, Kanban vagy DevOps.
Ez alkalommal a SAFe keretrendszer főbb elemeit, fogalmait, szerepköreit mutatjuk be azoknak, akik szeretnének megismerkedni a nagyvállalatok által leggyakrabban használt agilis keretrendszerrel.

Előadók:

Pétercsák Réka

coach, tréner, tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

PSM I., PSPO I., SAFe 6 Practice Consultant, ACC

Réka tréneri, tanácsadói fókuszában az agilis környezetben dolgozó kollégák gondolkodásmódjának átformálása, szemléletének megerősítése áll. 5 éves Írországban és 3 éves Magyarországon szerzett transzformációs és működésfejlesztési tapasztalatait hatalmas energiával adja át Product Owner, Scrum Master és Agilis Coach szerepköri képzésein. Emellett minősített coachként egyéneket és csapatokat támogat a Brief Coaching eszköztárával.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 1 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.