PMSZ Hello Világ! Klub - 2020. március

Időpont: 2020. március 05. 09:30 - 11:00
Helyszín: Continental Hotel Budapest ( 1074 Budapest Dohány u. 42-44. )
Téma: Mi az én dolgom apaként és ez hogyan hat rád nőként?
Előadó: Kertész András,

Az előadásról röviden:

40 évesen lettem apa. Sok nehéz és néhány sikertelen kapcsolat után keresem azt az életet, amely igazán az enyém. Ahol a munka, a párkapcsolat és a gyereknevelés mind-mind a helyükön vannak, olyan egyensúlyban, amely minden szereplőnek biztosítja az őt megillető időt és figyelmet. 

Lehetséges-e teljesen megállni a hét közepén egy napra? 

Ezt gyakorlom már lassan egy éve, ugyanis nálunk minden szerda Dávid nap. Olyankor együtt vagyok a kisfiammal és nem dolgozom. Egy #apasszerda, amikor #daviddalavilág olyan, mintha a #szerdaisvasarnap lenne. Itt még többet olvashatsz rólam: www.kerteszandras.hu

Ha Te is keresed az egyensúlyt és csak átrohansz a napokon, akkor itt az ideje egy kicsit lassítani. Gyere el a PMSZ soron következő rendezvényére és gyűjts muníciót ahhoz, hogy kialakítsd a rendet az életedben, ahol vannak #apaszerdák vagy épp #anyakeddek. 

Előadó: Kertész András - Coach, Változásdesigner

A változásban hiszek. Eddig semmi nem úgy történt az életemben, ahogy terveztem. Vagy legalábbis nem pont úgy. Fel kellett magamnak tennem a kérdést, hogy ha ez így működik, akkor mit tehetek én? Változom és döntök. Vezetőként, coachként, szülőként, férjként igyekszem átlátni a helyzeteket, változni amiben kell és ezáltal a kezemben tartani a folyamatokat. Tudatosság és tanulás. Így fejlődöm én.

  • 1074 Budapest Dohány u. 42-44.1074 Budapest Dohány u. 42-44.