Rendezvények

PMSZ Hello Világ! Klub - 2021. október

Stresszelj okosan

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Időpont: 2021. október 06. 10:00 - 11:30
Helyszín: szervezés alatt ( )
Előadó: Kun Zoltán

Egy okos projektvezető okosan stresszel. Te mennyire stresszelsz? 

A stressz nem elkerülhető, nem megszüntethető. A jó hír viszont az, hogy vannak módszerek, amikkel csökkenthető a negatív hatása. Kun Zoltán teljesítménymentorral, stresszkutatóval arról fogunk beszélgetni, hogy mit tegyünk projektvezetőként a stresszes helyzetekben! 

A stressz nem csak akkor van jelen az életünkben, amikor érezzük a feszültséget. Élettanilag szükségünk van a stresszre, ahhoz azonban, hogy jól tudjuk kezelni, ismernünk kell, hogy milyen hatással van a szervezetünkre. A legújabb technológiák segítségével már megismerhető és meg is mérhető a stresszünk. Több ezer magyarországi mérés eredményeiből már az is látszik, hogy mit érdemes tenni a stressz káros hatásai ellen.
Várunk szeretettel a PMSZ Helló Világ Klubjának soron következő eseményén! 
A rendezvényen a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Előadók:

Kun Zoltán

Teljesítmény mentor

Hozz ki többet magadból!

Az egészségtudatosság számára életforma és egyben küldetés is. A fenntartható teljesítmény érdekében egyéni és vállalati egészségfejlesztési programokat valósít meg.

Közgazdász végzettséggel rendelkezik, munkatapasztalatait többek között a Microsoft, a Budapest Bank, az AXA Csoport vállalatainál különféle közép- és felsővezetői szerepekben szerezte, a Vienna Life vállalati értékesítési igazgatójaként egyben az egészségbiztosítás portfólió vezetőjeként pedig közel 200 000 ügyfél számára biztosítottak egészségügyi szolgáltatásokat. A Fusion Vital társtulajdonosaként most közvetlenül és eredményesen tudja támogatni a munkavállalók egészségfejlesztését.

A Fusion Vital Programmal az a céljuk, hogy objektív adatok, mérések segítségével, gyakorlatban is hasznosítható ismeretekkel járuljanak hozzá a hosszú távú vitalitáshoz. Előadásokkal, tréningekkel, egyéni testszenzoros mérésekkel már többezer ember életébe sikerült pozitív változást hozni, többek között az E-On, Fundamenta, Graphisoft, GE, Kopint-Datorg, Richter, Siemens, Unilever vezetőit és munkatársait tudhatják elégedett ügyfeleik között. 
https://www.fusionvital.hu

A Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig nem abban segít, hogyan lehet a bennünk levő tehetséget, szakmai kiteljesedést minél inkább elérni, Teljesítmény mentorként méréseket, konzultációkat, egyéni fejlesztési programokat, tanácsadást tart.
https://www.hozzkitobbetmagadbol.hu

A Legyek jól! egészségfejlesztési portál főszerkesztőjeként széles körben terjesztik az egészségtudatosságot, hogy ne a betegség, hanem az egészség legyen az “ügy”, mindezt szakmai cikkekkel, videók, podcastek, webináriumok, ingyenes szakkonzultációk segítségével.
https://www.legyekjol.hu
 

Részvételi díj:

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.