PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

PMSZ Hello Világ! Klub - 2023. március

Válj az egészséged tudatos projektmenedzserévé! - A Health Coaching holisztikus megközelítése

Időpont: 2023. március 23. 09:30 - 11:30
Helyszín: Appy Zrt. ( 1066 Budapest Nyugati tér 1. )
Előadó: Bruckner György, Kocsis Viktória

Miért fontos a projektvezető mentális és fizikai egészsége a projekt szempontjából? Miért érdemes a projektcsapatok egészségével foglalkozni? Hogyan tegyük meg az első lépést? Hogy tartható fenn a változás az egészségesebb táplálkozásban, a rendszeres mozgásban, a jobb stresszkezelésben, vagy a minőségi alvásban? Miért érdemes ezzel időben elkezdeni foglalkozni? Ezekről a kérdésekről beszélgetünk a Freestyle Consulting 2 szakértőjével, az első hazai Health Coach képzés mentoraival.

Előadók:

Bruckner György

ügyvezető partner, szervezetfejlesztő tanácsadó, coach, nemzetközi health coach

Gyuri közgazdász, volt reklám-ügynökségi ügyvezető, vállalkozó. Képzett coach és team-coach, több mint 900 órányi coaching tapasztalattal. 2021-ben elvégezte a DR SEARS amerikai health coach képzést, így fizikai és mentális egészség terén is egyaránt szakavatott segítő. A Freestyle Consulting alapító partnere és ügyvezetője, a Health Coach Központ alapítója. 

https://www.freestyleconsulting.hu/healthbruckner-gy

Kocsis Viktória

PhD, partner, mindfulness és stresszkezelés szakértő, nemzetközi health coach

Viki közgazdászdoktor, nemzetközi képesítéssel rendelkező jóga oktató, mindfulness és stressz-kezelési szakértő. 2021-ben végezte el a DR SEARS amerikai health coach képzést. Közel 20 éve jóga- és mindfulness oktató, vállalati környezetben 2017 óta tart tréningeket. Privát környezetben oktat mindfulness-t menedzsereknek és élsportolóknak. A Freestyle Consulting partnere, a Health Coach Központ alapítója, a Health Coach Akadémia vezetője.

https://www.freestyleconsulting.hu/healthkocsis-viktoria

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

Parkolás:

A cím: Nyugati tér 1. (Skála-Metró áruház), a Starbucks mellett lehet bejönni az épületbe (fotocellás ajtón keresztül). 6. emelet, a liftből kiszállva jobbra lesz az Appy iroda.

Az épületnek nincs parkolóháza, a Westend a legcélszerűbb megoldás, ha valaki autóval érkezik. Ha valaki BKV-val jön, a 4-6-os villamos, a 9-es busz és az M3 metrópótló áll meg a Nyugati téren.
 

PDU pont:

A rendezvényért 1 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

További információk:

Az esemény támogatója az Appy Zrt.

  • 1066 Budapest Nyugati tér 1.1066 Budapest Nyugati tér 1.