PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

PMSZ Hello Világ! Klub - 2023. november

Rajzolva hatékonyabb – vizualizációs lehetőségek a projektekben

Időpont: 2023. november 23. 09:30 - 11:00
Helyszín: Appy Nonprofit Zrt. ( 1066 Budapest Nyugati tér 1. )
Előadó: Járdán Tamás, Pataki Anna

A vizualizációnak egyre jelentősebb szerepe van az élet szinte minden területén – így a gondolkodásban és a tanulásban is. A rajzzal támogatott coaching segítségével hatékonyabban indíthatunk el mélyrehatóbb változást a coachingjellegű beszélgetések során. A Coaching by Drawing™ létrehozói mutatják be a módszertant projektvezetők perspektívájához hangoltan.

A soron következő PMSZ/ Helló Világ Klub a vizualizációs eszközöket, ötleteket mutat be. Foglalkozunk a scope- és a stakeholder management „ábrázolhatóságával” is. 

Előadóink és a rendezvény szakértői Járdán Tamás MCC, PMP és Pataki Anna ACC, PMP lesznek. 

Tamás és Anna korábban könyvet is írt a témáról: 
HVG Könyvek Kiadó - Járdán Tamás könyvei (hvgkonyvek.hu)

A helyszínen lesz lehetőség korlátozott számban vásárlásra és dedikálásra is. 

Ahogyan megszoktátok, interaktív, könnyed, reggelizős klub esemény lesz a mostani is. Nemcsak Picasso kezű rajzolók érkezését várjuk 🙂  

A létszám korlátozott, ezért jelentkezz időben, nehogy lemaradj! 

Köszönjük az Appy-nek a helyszínt!

Előadók:

Járdán Tamás

stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach

Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos dzsúdómester; többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes dzsúdó formagyakorlatban.

Pataki Anna

üzletviteli tanácsadó, coach

Üzletviteli tanácsadással és coachinggal foglalkozik, valamint kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningeket tart. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Nemzetközileg elismert coach minősítéssel (ACC Associate Certified Coach) rendelkezik. Elkötelezett az erőszakmentes kommunikáció mindennapi gyakorlása és népszerűsítése iránt. Rajong az irodalomért, és lételeme a sport: futott maratont, ejtőernyőzött, küzdősportol és kettlebellezik.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

Parkolás:

A cím: Nyugati tér 1. (Skála-Metró áruház), a Starbucks mellett lehet bejönni az épületbe (fotocellás ajtón keresztül). 6. emelet, a liftből kiszállva jobbra lesz az Appy iroda.

Az épületnek nincs parkolóháza, a Westend a legcélszerűbb megoldás, ha valaki autóval érkezik. Ha valaki BKV-val jön, a 4-6-os villamos, a 9-es busz és az M3 metrópótló áll meg a Nyugati téren.

PDU pont:

A rendezvényért 1 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

További információk:

Az esemény támogatója az Appy Zrt.

  • 1066 Budapest Nyugati tér 1.1066 Budapest Nyugati tér 1.