Rendezvények

PMSZ HR Projekt Klub - 2021. november

A nemzetközi projektmenedzsment világa

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Időpont: 2021. november 25. 09:00 - 10:30
Helyszín: KPMG székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Rakó Tibor

A HR Projekt Klub 2. találkozóján külföldi vizekre evezünk. Milyen lehetőségei vannak  egy HR projektben dolgozónak a hazai szakmán túl a kitekintésre? 
Antal Melinda, a HR Projekt Klub vezetője beszélget Rakó Tiborral, akivel betekintést nyerünk a nemzetközi projektmenedzsment világába, ahol a projektek/programok révén új globális termékek és szolgáltatások születtek. 
Vendégünk sokéves és komplex tapasztalata alapján és tanulságos projekt sztorikon keresztül választ kaphatunk az alábbi kérdésekre:

  • Mire számítsak, ha nemzetközi projektekben szeretnék dolgozni? Milyen készség, tudás, tapasztalat szükséges hozzá? Miben más, mint a hazai projektek? 
  • Milyen HR tudás, eszköztár hasznosítható a projektek során?
  • Jelenleg hogyan hasznosítják a nagy projektek a HR munkaerőt? 

Az esemény 2. felében a felmerülő kérdések mellett interaktív tapasztalat- és véleménycserét tervezünk a témáról.
 

Előadók:

Rakó Tibor

Head of Solution Delivery Mid-Central Europe, Ericsson

30 éve dolgozik az infokommunikáció területén. Hosszú éveket töltött nagyvállalati projektekben szervezeti vezető és megvalósító oldalon Magyarországon és külföldön egyaránt. 
Több, egymástól nagyon eltérő üzleti modellben, ill. nyelvi- és kulturális környezetben dolgozott túlnyomórészt nemzetközi közegben. Munkája során számos komplex, nagyértékű technológiai és üzleti projekt értékesítéséért és megvalósításáért volt felelős, melyeket egészen eltérő munkakultúrákban végzett. 
Legutóbb az Ericsson svájci központjában a digitális szolgáltatásokért felelt. 
 

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.