Rendezvények

PMSz Közszolgálati Tagozata - 2021. január

Sprint helyett gátfutás

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Időpont: 2021. január 28. 16:00 - 17:30
Helyszín: Online ( )
Előadó: Nagyné dr. Szilvási Mária, dr. Kántor Ákos LL.M.

Rendezvény témája:     

SPRINT HELYETT GÁTFUTÁS: Fejlesztési projektek állami tervezése (AÁK, DKÜ, NKOH, VBÜ...)

PMSZ közszolgálati tagozat megalakítása

Körbejárjuk, hogy az állam, mint beszerző/ajánlatkérő oldalán milyen előzetes engedélyeztetési, illetve jóváhagyási struktúrákkal kell tervezni a folyamatot. Bemutatjuk azokat a  gyakorlati tapasztalatokat amelyeket az elmúlt évek  során össze gyűjtöttünk. A folyamatot több nézőpontból megvizsgálva, úgy mint az ajánlatkérői állami, valamint  az ajánlattevő piaci szegmens számára egyaránt fontos tapasztalatok  megosztásával szeretnénk egy közös gondolkodást elindítani a közszolgálati szférához kapcsolódó szervezetek részvételével.

Előadók:

Nagyné dr. Szilvási Mária

OFFI Zrt. informatikai, digitalizációs és telekommunikációs osztályvezető

Okleveles villamosmérnök a BME Műszer és Irányítástechnikai szak digitális ágazatán, Számítógépes elektronikai Tervezési és Gyártási szakmérnök, Egyetemi doktor (időmultiplex digitális jelfeldolgozás szakterületen). Villamosmérnöki diplomája megszerzését követően  hardver fejlesztő mérnökként dolgozott. A későbbiekben mind fejlesztőként, mind projekt vezetőként részt vett híradó és informatikai rendszerek fejlesztésében, telepítésében, életciklus támogatásában, ezekkel kapcsolatos minőségirányítási rendszerek építésében és működtetésében. A 2002-2007 időszakban Magyarország képviselője a NATO eszközkövető munkacsoportban. A Budapesti és Pest megyei Mérnök kamara tagja.
Jelenleg az OFFi Zrt Informatikai, digitalizációs és telekommunikáció osztályát vezeti. Felelősségi körébe tartozik az IT hálózat fejlesztésének - üzemeltetésének felügyelete, továbbá az OFFi Zrt stratégiai fejlesztéseinek támogatása.

dr. Kántor Ákos LL.M.

OFFI Zrt, vezérigazgatói tanácsadó

Pedagógus, informatikus, kodifikációs szakjogász. Tanári diplomája megszerzését követően kilenc évig pedagógusként, majd kilenc évig jogászként dolgozott, ezután kezdett projektkoordinációval foglalkozni. Jogászként foglalkozott többek között stratégiakészítéssel és monitoringgal, illetve több országos projektben is részt vett. Jelenleg az OFFI Zrt. vezérigazgatójának projektkoordinációs tanácsadója, fő feladata a cégstratégiában meghatározott stratégiai projektportfolió koordinációja az első számú vezető stratégiai támogatójaként. Felelősségi körébe tartozik továbbá a projektszabályozás kialakítása, naprakészen tartása, módosítási javaslatokkal történő fejlesztése, a projektmenedzsment-képzések irányának, tartalmának, struktúrájának meghatározása, valamint javaslattétel a projektek résztvevőinek elismerésére.

Részvételi díj:

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A jelentkezők számára a rendezvény napján elküldjük a csatlakozás linkjét.

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.