Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2020. január

A projektek tervezése és megvalósítása az állami szektorban, stakeholderek igényeinek kezelése

Időpont: 2020. január 22. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Nemesné Kanyó Anikó

Az előadásról röviden:

Az állami szektorban nem mindig alkalmazhatóak a klasszikus projekt management eszközök, nem mindig azonosítható be ki a projekt igazi szponzora, több megrendelő is lehet, akiknek az érdekeit össze kell hangolni. Egy EU forrásból finanszírozott projekt példáján bemutatom a lehetséges kezelési módokat, amelyek segítségével végül sikeresen megvalósult a projekt.

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

Előadók:

Nemesné Kanyó Anikó

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, projektmenedzser

Több, mint 20 éve vezetek projekteket különböző témákban és szektorokban, magyar állami tulajdonú nagyvállalattól kezdve kis, külföldi tulajdonú és külföldön működő privát cégen keresztül, mára már nagyra nőtt nemzetközi, tőzsdén jegyzett cégben is dolgoztam.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

További információk:

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon! További információ: rendezveny@pmsz.hu

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.