Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2020. március

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Téma: Úton az 5G felé - rádiós hálózatok modernizációja
Előadó: Iványi Antal - Ericsson Magyarország, Senior projektmenedzser
Időpont: 2020. március 18. 17:00 - 19:00

Az előadásban áttekintjük, hogyan jutottunk el a most bevezetés alatt álló 5G technológiához, megismerhetjük, miben hoz újat és életünk mely területein várhatunk tőle változást. Megnézzük a piacra lépésével kapcsolatos technológiai (szabványosítás, aktív antennák, terminálok) és emberi (kompetencia hiány, sugárbiológiai kérdések) nehézségeket és egy rádiós hálózat modernizálását végző projekt mindennapjaiba is betekintést nyerhetünk.

PDU pont

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

Részvételi díj
A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

További információk
Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni!

Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!
További információ: rendezveny@pmsz.hu

Előadó: Iványi Antal - Ericsson Magyarország, Senior projektmenedzser

A hazai mobil távközlés fejlesztésén dolgozom már több, mint negyedszázada. Frissen végzett villamosmérnökként szolgáltatói oldalon még analóg (1G – NMT450) rendszeren kezdem a pályámat, majd 15 éve csatlakozva az Ericsson-hoz már projektvezetőként vagyok aktív részese a generáció-váltásoknak. Itt szereztem meg az IPMA B oklevelet és irányítom főleg az új technológiák bevezetését és tesztelését célzó projekteket.

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.