Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2022. február

Szimat! Mit keres a Puli a Holdon?

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
Időpont: 2022. február 16. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház + Online ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Dr. Pacher Tibor

Az egyik legértékesebb holdi erőforrás a hidrogén, ami az állandó emberi jelenlét és holdbázisok építésében kiemelt szerepet játszik. A holdi hidrogénkészletek feltárása éppen ezért különösen fontos. A Puli jelenleg legmagasabb prioritású projektje a NASA által támogatott "Vízszimatoló" (Puli Lunar Water Snooper) megvalósítása. A kis mérőeszköz azonosítja  és megméri a holdi regolitban található hidrogén (és ezáltal a vízjég) mennyiségét, egy holdjáróra szerelve pedig nagyobb terepeket is képes feltérképezni a hidrogénkészletek keresése során

Előadók:

Dr. Pacher Tibor

Puli Space Technologies, CEO

Pacher Tibor több évtizedes egyetemi és vezetési/controlling tanácsadási háttérrel tért vissza ifjúkori szerelméhez, a világűr kutatásához. Hosszú évek óta vezeti a Puli Space innovatív csapatát. A Puli - és így Magyarország - Holdra juttatásával szeretné a magyarságot inspirálni, és bebizonyítani, hogy kemény munkával, kitartással, alázatossággal, és egy csipetnyi szerencsével messze lehet jutni.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj

  • Online részvétel: 2000 Ft
  • Személyes részvétel: 5000 Ft
PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

További információk:

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon! További információ: rendezveny@pmsz.hu

A rendezvényhez a csatlakozás linkjét a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük. 

Jelentkezem!
A regisztrációval, illetve a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.