Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2022. január

A Jupiter Projekt emberi tényezőinek bemutatása

Időpont: 2022. január 19. 17:00 - 19:00
Helyszín: Online ( Microsoft Teams-en keresztül )
Előadó: Sárvári Marianna

Az év első Teadélutánján Sárvári Marianna mutatja be a Jupiter Projektet, amely célja az volt, hogy - az E.ON Csoport általi MVM Csoportnak történő cégeladás miatt - az ELMŰ-ÉMÁSZ áramhálózati vállalatok IT szempontból történő szétválasztása megvalósuljon.

A beszélgetés során a projektmenedzsment humán szempontjaira fókuszálunk és többek között a következő témákat járjuk körül:

  • A projekt céljai, a megvalósítás lépései;
  • Hogyan volt lehetséges néhány hónap alatt egy középvállalatnyi méretű (100+ fős) hatékony projektcsapat felépítése (főleg külsős szakértők bevonásával)?
  • A projektműködés bemutatása;
  • Milyen hatással volt a COVID a projektmunkára?
  • Milyen szerepet töltöttek be a felsővezetők (különösen a szponzor) a projektben?
  • Mi a projektmenedzser szerepe, felelőssége egy ilyen komplex projektben?
  • Milyen szerepet játszott a szerencse a sikeres projekt-lebonyolításban?
  • Mi köze a NAVY Seal-nek a Jupiter Projekthez :-)?
  • A projekt tanulságai ("Lessons learned").
Előadók:

Sárvári Marianna

Ügyvezető igazgató, SPQR Kft.

Marianna pályafutása első két évtizedében a bankszektorban dolgozott. Ebben a 20 éves időszakban volt vállalati ügyfélreferens, majd megalapította és vezette a Raiffeisen Bank letétkezelési üzletágát, és vezette a bank Értékpapír Főosztályát. Ezt követően 5 éven át ügyvezető igazgatóként irányította a bank szervezési és alkalmazásfejlesztési területét. Ebben a minőségében a bank IT fejlesztéseinek irányításáért, a szervezetfejlesztésért, a folyamat- és minőségmenedzsmentért felelt. Dolgozott az OTP Bank Nyrt. szervezetfejlesztési és változásmenedzsment funkciójának kialakításán. 2012 és 2014 között az ITSH Kft. Desktop Solutions Services üzletágát vezette. 2014. szeptembertől 2016. júniusáig a T-Systems International-nél az International Service Desk Global Delivery Unit vezetője volt, amely munka során négy kontinens kilenc országában lévő Service Desk operációk munkáját irányította. Az elmúlt 6 évben komplex projekteket és programokat vezet nagyvállalati környezetben, különböző iparágakban.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 2000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 1 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

További információk:

A csatlakozáshoz a linket a rendezvény napján fogjuk küldeni a regisztrációkor megadott e-mail címre. 

  • Microsoft Teams-en keresztülMicrosoft Teams-en keresztül