PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2024. február

Agilis coaching: a vezetői szerep, vezetői jelenlét

Időpont: 2024. február 28. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Pétercsák Réka, Kiss Fruzsina

A nagy érdeklődésnek köszönhetően a létszám betelt, további jelentkezéseket nem tudunk fogadni. 

Köszönjüik a megértést!

Mi a módja, hogy vezetőként felkészültnek érezhessem magam egy modern szervezetben? Mire van szükség a szakmai tudáson túl? Milyen kihívásokkal fogok szembesülni?

A vezetők felé kimondatlan elvárás, hogy tudatos kommunikációs tereket tudjanak létrehozni, amelyben magas szinten tudják kezelni a kollégák nehézségeiről történő beszélgetéseket is, illetve, hogy munkatársaik kompetenciáit olyan témákban is fejlesszék, melyek sokszor a pszichológia határterületeihez tartoznak. Tanácsadói, tréneri, szupervíziós munkánk során gyakran elhangzanak olyan felvetések, mint: „de mit csináljak azzal a munkatársammal, aki nem hajlandó…?”, „de mit tegyek, hogy el merje mondani, megszólaljon...?”, „Mit tegyek, hogy ne csak várja tőlem az útmutatást, hanem cselekedjen?” Hasonló kérdéseket szeretnénk egy logikus rendszerbe foglalva átadni a résztvevőknek és gyakorlatok segítségével új fejődési utakat feltárni.

Kiket várunk workshopunkra?

Vezetőket hagyományos és agilis szervezetekben, scrum mastereket, agilis coach-okat, projektvezetőket, csapatvezetőket, illetve bárkit, akit érdekel a vezetői jelenlét fejlesztése.
 

Előadók:

Pétercsák Réka

coach, tréner, tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

PSM I., PSPO I., SAFe 6 Practice Consultant, ACC
Réka tréneri, tanácsadói fókuszában az agilis környezetben dolgozó kollégák gondolkodásmódjának átformálása, szemléletének megerősítése áll. 5 éves Írországban és 3 éves Magyarországon szerzett transzformációs és működésfejlesztési tapasztalatait hatalmas energiával adja át Product Owner, Scrum Master és Agilis Coach szerepköri képzésein. Emellett minősített coachként egyéneket és csapatokat támogat a Brief Coaching eszköztárával.

Kiss Fruzsina

coach, szupervizor

Fruzsina teal szervezetekkel kapcsolatos tapasztalatait Hollandiában szerezte. Minősített coachként és szupervizorként munkája fő fókuszában a szakmai, illetve a munkahelyi változás áll. Az ügyfeleivel a közös munka során a megértés, a tudatosítás és az önreflexió nagy szerepet kapnak, mint a változás katalizátorai. 

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.