PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2024. január

Bemutatkozik a 2023 Év Projektmenedzsere

Időpont: 2024. január 17. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Wolf András

Milyen szakmai kihívásokkal kellett szembenézni az ország első magasházának megvalósítása során? Milyen létszámú csapatot, hány száz alvállalkozó munkáját kellett összehangolni a projekt során? Milyen innovatív megoldásokat alkalmaztak az irodaház építésekor? Milyen „leg”-ekkel dicsekedhet az épület és a generálkivitelezésért felelős Market csapata? Milyen előírásoknak kellett megfelelnie egy olyan épületnek, mely Magyarországon egyedüliként rendelkezik mind a BREEAM, mind a LEED legmagasabb minősítésével? 

Ezekre a kérdésekre ad választ Wolf András, a MOL Campus projekt műszaki igazgatója, a Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

Előadók:

Wolf András

műszaki vezérigazgató-helyettes, Market Építő Zrt.

Wolf András közel húsz éve erősíti a Market Építő Zrt. műszaki, kivitelező csapatát. 2000-ben építőmérnökként szerzett diplomát a Széchenyi István Műszaki Főiskolán, de tanulmányai befejezését követően is folyamatosan képezte magát. Nyitott az innovációkra, naprakészen követi az iparági trendeket és gyakran találkozhatunk vele szakmai fórumok előadójaként is. Különleges érzéke és tehetsége van az építőiparhoz, ennek, és kimagasló szakmai tudásának köszönhetően nem retten meg a kihívásoktól, bátran vág bele a legbonyolultabb projektekbe is. 

Öt év Marketnél eltöltött munkaviszony után műszaki igazgatóként erősítette a magasépítő cég csapatát. Felsővezetőként az elmúlt 13 évben számtalanszor bizonyította rátermettségét. Olyan egyre nagyobb volumenű, egyedülálló projektek irányítását vitte sikerre, mint az Árkád Bevásárlóközpont Szegeden, a Sorsok Háza, a CEU Közép-európai Egyetem, mely 2018-ban a Royal Institute of British Architects (RIBA) pályázatán végzett előkelő helyen, a 2019-ben Építőipari Nívódíjjal értékelt Telekom és a T-Systems székháza vagy a BudaPart városnegyed. 2019-től a  FIABCI és Építőipari Nívódíjjal elismert MOL Campus projektet, Magyarország egyik leginnovatívabb, ugyanakkor a közvélemény és a szakma fokozott érdeklődésére egyaránt számot tartó, reflektorfényében megvalósuló kivitelezését vezette műszaki igazgazóként.

Wolf András pályája során több tucat sikeres projekt irányítását tudhatja maga mögött. 2023-ban „Az Év Építőipari Személyisége” lett és az „Év Projektmenedzsere” díjat is elnyerte.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.