Rendezvények

22. Projektmenedzsment Fórum

Projekt-Szakember-Vezető

Időpont: 2019. április 04. 08:00 - 16:00
Helyszín: Danubius Health Spa Resort Margitsziget ( )

 

A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumára idén már a 22. alkalommal kerül sor. A Fórum a projektmenedzsment emberi tényezőit helyezi a középpontban, külön is kiemelve a felgyorsult versenyben az agilitás és a komplexitás projekt megoldásai hagyományostól eltérő emberi képességek és attitűdök fejlesztését követelik meg, s hogy az ezt támogató szervezeti-működési rendre van szükség.

Egyedállóan évek óta a konferenciához kapcsolódó kérdőív adhat képet és idősort a szakmai hazai helyzetéről, s most az agilis szemlélet felmérését kerül sor a változó tematikus részben.

A Fórum idén is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre, elsősorban az alábbi témákba

  • új elemként kiemelt előadók (key note) meghívásával is segíti a Fórum az ismeretszerzést  (így várható pl.: a Biblia és a menedzsment, vagy a viselkedés közgazdaságtan témában előadó.
  • agilitás az egyén és csapat szempontjából – a szakmai kompetenciákon túl mire van szükség, hogy az agilis környezetben eredményes, jó hangulatú munka tudjon kibontakozni? A szekciót és azt követő panel beszélgetést Peuker Gabriella SZB tag szervezi
  • agilis szemlélet elterjedésének hazai helyzete – a saját kérdőíves kutatás igyekszik felmérni az agilis szemlélet hazai elterjedtségét, a munkahelyi alkalmazások kritikus kérdéseit. A kutatást Török L. Gábor szociológus vezeti és az eredményeit publikálja a Fórumon. A kérdőív decemberben lesz elérhető a www.hte.hu, a www.pmsz.hu, a www.pmi.hu  elektronikus portálokon megadott címen. A kitöltésre 2019. február 18-ig lesz lehetőség.
  • további előadások a projektmenedzsment emberi tényezőiről, gyakorlatáról a szakma legjobb gyakorlóitól beleértve az ÉV PM-jének tapasztalatait is

Regisztráció és egyéb tudnivalók

  • A Fórumon való részvétellel illetve előadás tartással a PMI PMP minősítéséhez szükséges 6,5 PDU (Professional Development Unit) pont szerezhető.
  • Regisztrációra ezen a linken van lehetőség.
  • A részvételi díj: 64.500.-Ft + ÁFA. PMSZ tagoknak 59.500.-Ft + ÁFA
  • A részletes tájékoztató, felhívás ill. programterv a rendezvény weboldalán érhetők el.

Felmérés

A 2019. április 4-én megrendezésre kerülő, a „PROJEKT-SZAKEMBER-VEZETŐ” 22. Projektmenedzsment Fórum Szervező Bizottsága úgy döntött, hogy idén is felmérést készít a hazai projektmenedzsment szakma képviselői körében. Célja, hogy a gyakorló projektmenedzserek és projekt szponzorok, közöttük az Ön véleménye alapján képet kapjanak néhány, a szakmai közvélemény érdeklődésére számot tartó tényezőről - Tájékoztató a kitöltésről.