Rendezvények

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2019. Szeptember

A tied mit eszik reggelire? - avagy a szervezeti kultúra és csapatok szerepe a transzformációban

Időpont: 2019. szeptember 18. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.) ( )

Az előadás rövid tartalma: Nemcsak az állatvilágban, de az üzleti világban is csak az marad életben, aki folyamatosan tud változni. Külső és belső kényszerítőerők naponta állítják a szervezeteket transzformációs kihívások elé. Ezeknek a próbálkozásoknak azonban a túlnyomó többsége elbukik. Mi a kulcsa a sikeres transzformációnak? Hogyan mérjük a vállalat transzformációs képességét? Mitől tud eredményes lenni egy projekt?

Előadó: Dr. Füredi Júlia, sparq, alapító

Az elmúlt három évtizedben pénzügyi nagyvállalatok HR igazgatójaként (NN Biztosító, MÉBIT, Unicredit Bank)  és a saját tanácsadó cégének vezetőjeként a vállalatok szervezeti kultúráját építette, kutatta, világította át, támogatta, menedzselte. Másfél éve maga mögött hagyva a multik világát, ismét saját céget alapított - sparq néven- és szervezeti kultúra transzformációt felmérő szoftvert fejleszt. Rendíthetetlenül és lelkesen evangelizál, cikkeket ír, konferenciákom ad elő és panelbeszélgetéseken osztja meg gondolatait a technológiáról, a digitális transzformációról és a pszichológiailag biztonságos csapatok építéséről.

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: rendezveny@pmsz.hu

Dr. Füredi Júlia PM Teadélután előadás előzetes