Szervezeti tagok

Generali Biztosító Zrt.

Rólunk röviden 

A Generali az egyik legnagyobb globális biztosító és alapkezelő vállalat. Az 1831-ben alapított vállalatcsoport 50 országban működik, teljes díjbevétele 2020-ban 70,7 milliárd eurót tett ki. A világszerte közel 72 000 munkavállalót alkalmazó és 65,9 millió ügyfelet kiszolgáló Generali Csoport egyike a vezető európai biztosítótársaságoknak, ázsiai, illetve latin-amerikai jelenléte folyamatosan erősödik. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség a Generali stratégiájának egyik alapja, amely abból az ambícióból fakad, hogy a Generali élethosszig tartó partnerként álljon ügyfelei mellett, kivételes értékesítési hálózatának köszönhetően innovatív és személyre szabott megoldásokat kínálva. Ausztriai, közép- és kelet-európai, illetve oroszországi tevékenységét a Csoport (a prágai székhelyű) Ausztria, CEE & Oroszország Regionális Központon keresztül irányítja. A Generali a régióhoz tartozó 13 ország top 3 biztosítójának egyike.
Hazánkban csaknem 1500 biztosítási tanácsadónk és csaknem 1500 főállású munkatársunk dolgozik közel 1 millió ügyfelük professzionális kiszolgálásáért. A Generali egy olyan hely, ahol teret engedünk az egyéni kezdeményezéseknek, az újító törekvéseknek. Hiszen csak így érhetjük el, hogy a változó világgal és ügyfeleink változó igényeivel lépést tartva mindig aktuális, mindig élményt jelentő szolgáltatásokat nyújthassunk. Hisszük, hogy tevékenységünkkel hatással vagyunk nemcsak ügyfeleink életére, de a minket körülvevő közösségekre is.
Vállalatcsoportunk a Generali Biztosító mellett számos érdekeltséggel, pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó céggel rendelkezik Magyarországon. A Generali Csoporthoz tartozó vállalatok által – Genertel Biztosító, Európai Utazási Biztosító; Generali Alapkezelő; Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár; Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár; Europ Assistance, Autotal, Roar, GP Consulting - színes, széles körű szolgáltatásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Kezdőlap » Generali (generali.hu)

 

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

A több szervezeti egységet érintő vállalati célokat projektekben valósítjuk meg, ennek sikeréhez szakmailag felkészült projektmenedzsment háttér szükséges.
A projektmenedzsment támogatja az alábbi céljaink elérését is:
•    Stratégiai célok elérése 
•    Szűkös erőforrások optimális(abb) szervezése és megfelelő elosztása 
•    Új skillek, új csapatok, új kapcsolatok kialakulása a BAU feladatok mellett

 

Projektek, amikre büszkék vagyunk

•    MyNetwork y generációs hálózatfejlesztési projekt
•    Remote working - a szervezet átállása a post Covid időszakra
•    ERGO akvizíció és migráció 
•    Elektronikus ajánlatadás

 

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

•    best practice-ek gyűjtésének lehetősége 
•    más szektortól való tanulás lehetősége 
•    kapcsolati háló építése