Szervezeti tagok

IFUA Horváth&Partners Kft.

 

Rólunk röviden 

Az 1981-ben Stuttgartban alapított Horváth budapesti irodája, az IFUA 1989-ben alakult meg, s azóta Magyarország egyik legnagyobb vezetési tanácsadó cégévé vált. 

Mély szakértelemmel rendelkezünk a legkülönfélébb iparágakban, az összes vállalati funkciót tekintve – a fókuszban a teljesítménymenedzsment és a transzformáció áll.  

A nemzetközi tanácsadó cég több mint 1000 magasan képzett munkatársat foglalkoztat Németországban, Magyarországon, Ausztriában, Svájcban, Romániában, az Amerikai Egyesült Államokban, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben. Tagja a Cordence Worldwide tanácsadói hálózatnak, amelynek révén elérhetősége további 40 irodával bővül világszerte.

Szakértőink vállalatokat és azok vezetőit támogatják abban, hogy a vállalati szervezetüket sikeresen felkészítsék a jövőre. Ehhez széleskörű kompetenciákkal rendelkezünk az üzleti modelleket, a szervezeti struktúrákat, a folyamatokat és a rendszereket tekintve. Szenvedéllyel és hatékony megvalósítással segítünk abban, hogy a változás sikert hozzon az egész vállalat, az egyes vállalati területek vagy a különböző funkciók – értékesítés, operáció, beszerzés, controlling & pénzügy, HR és IT – számára.

 

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

Vezetési tanácsadóként projektalapú lényegében a teljes működésünk, hiszen ügyfeleinkkel projekteken keresztül működünk együtt. Az IFUA olyan projekteken dolgozik, amelyek fenntartható módon hoznak hasznot és teremtenek értéket. Ezért tanácsadóink végigkísérik ügyfeleinket az üzleti koncepció kialakításától kezdve, ennek folyamatokba és rendszerekbe történő beépítésén át egészen a változásvezetésig, valamint a vezetők és a munkatársak képzéséig.

 

Projektek, amikre büszkék vagyunk

Nehéz lenne kiemelni egy-két projektet, mivel jelenleg már évente 400+ projektünk van. 
A Horváth cégcsoport idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját, a magyar iroda pedig 32 éves. Az elmúlt évtizedek projektsikerei kapcsán azt érdemes kiemelni, hogy szinte minden szektorban dolgozunk a legnagyobb szereplőknél.

 

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

Azért léptünk be a Projektmenedzsment Szövetségbe, mert aktív szervezeti tagként szeretnénk részt venni a hazai projektmenedzsment szakma építésében, a tudás és információ megosztásában, illetve szeretnénk mi is új színt hozni a szervezet és a szakma életébe olyan témákkal, amelyek talán eddig kevésbé voltak fókuszban. Számunkra is fontos, hogy új szakmai szervezetekkel, projektmenedzsment területen dolgozó kollégákkal találkozzunk, együtt gondolkodjunk új megoldásokon, innovatív fejlesztéseken.