Szervezeti tagok

MKB Consulting Zrt.

Rólunk röviden

A jelenleg közel 600 vállalati ügyféllel rendelkező MKB Consulting - az MKB Pénzügyi Csoport tagjaként - Magyarország egyik legnagyobb hazai tulajdonú pályázati és pénzügyi tanácsadó vállalata. Tanácsadóként a következő szolgáltatásokkal tudjuk támogatni beruházási és fejlesztési projektjeit:

  • személyre szabott pénzügyi megoldásokkal
  • pályázatok menedzselésével a pályázási lehetőségtől a sikeres lezárásig
  • innováció-menedzsmenttel és a K+F adókedvezmények igénybevételével kapcsolatos tapasztalatainkkal
  • támogatáspolitikai és kockázatitőke tanácsadással

Mindemelett Digitális folyamatmenedzsment és Zöld, klíma tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Partnereink üzleti növekedését segítjük a fenntarthatóság és zöld gazdaság szempontjait figyelembe véve.

 

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

A tanácsadási tevékenységeink keretében ügyfeleink fejlesztési projektjeit menedzseljük, ezért kiemelt szerepe van a társaság működésében ennek a témakörnek.

 

Projektek, amikre büszkék vagyunk

Büszkeségeink között említenénk saját KFI projektünket, mely: PIACI KFI Mesterséges Intelligenciával Támogatott Felhő Alapú Közösségi Folyamatbányász és Optimalizációs Platform Fejlesztése Kis- és Középvállalkozások részére- névre hallagat. A kis- és középvállalkozások működését javító és optimalizáló szolgáltatás fejlesztésébe kezdünk. A tervezett platform – amely a folyamatbányász, mesterséges intelligencia, valamint felhőalapú technológiákon alapul – lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára folyamataik fejlesztését és az adataikkal való hatékony gazdálkodást, ezáltal növelve versenyképességüket. A projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal pályázati támogatásával valósul meg.

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

Rendszeres tagjai vagyunk a pénzintézeti és járműipari tagozat tematikus eseményeinek, ahol kollégáink aktuális szakmai témákban inspirálódhatnak.

A kezdetektől támogatjuk a PMSZ Junior Projektmenedzsment versenyt, mert fontosnak tartjuk megismerni és támogatni a jövő projektmenedzser generációját