Szervezeti tagok

R34DY Zrt.

Rólunk röviden 

A R34DY Zrt. egy banki rendszerintegrátor szolgáltató, amely elsősorban az Oracle által gyártott termékek banki ügyfelek részére történő értékesítésével és támogatásával foglalkozik. Emellett a banki ügyfelek igénye alapján banki üzleti és fejlesztési projektek menedzsmentjét és támogatását is végezzük. A banki ügyfélkör mellett végzünk egyedi fejlesztési feladatokat, ahol általában a teljes szolgáltatási ciklust támogatjuk az üzleti igény kidolgozásán át, a projektvezetésen keresztül a konkrét fejlesztésig.

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

Cégünk főként projektalapon végzi szoftverfejlesztési feladatait, fontos, hogy a projektjeinket magas minőségben szállítsuk le megrendelőink nagy elégedettségére, ehhez pedig kiemelt figyelmet fordítunk a projektmenedzsment eszközök és módszerek adaptív alkalmazására.

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

A PMSZ fórumok és teadélutánok remek lehetőséget adnak a projekt szakma szakembereivel való kapcsolattartásra, újabb ismeretek és tapasztalatok megszerzésére más cégeken keresztül, valamint segíthet más perspektívából megközelíteni és megoldani egy adott problémát, ami számunkra épp kihívást jelent.