Szervezeti tagok

System32 IT Kft.

Rólunk röviden

A System32 egy IT, szervezetfejlesztési tanácsadó cég, amely a távoli és a hibrid csapatok hatékony munkavégzését támogatja. Munkánk során egyszerre foglalkozunk az eszközökkel, a folyamatokkal és az emberekkel. Célunk, hogy a munkatársak rendelkezzenek megfelelő képzettséggel és elkötelezettséggel a meglévő eszközök használatához. Legyenek hatékonyak és veszteség mentesek az eszközökkel összehangolt üzleti folyamatok. Végül pedig, hogy rendelkezésére álljanak mindazon (digitális) eszközök, melyek hatékonyan támogatják a cég értékteremtő folyamatait. Kezdőlap » System 32 (s32.hu)

 

A projektmenedzsment a tevékenységünkben

Csapatunk tapasztalt projektmenedzserekből áll, kiemelt fókuszterületünk a projekt és üzleti elemző csapatok munkájának támogatása a távoli munkavégzés során.

Az eredményes projektek érdekében a gyakorlati tapasztalatot ötvözzük a leggyakrabban használt elméleti módszertanok praktikus elemeivel és a legnépszerűbb projekt támogató eszközökkel.

Saját működésünk is projekt alapú, az adott környezethez leginkább illeszkedő eszközöket és technikákat használjuk.

 

Projektek, amikre büszkék vagyunk

Minden projektünk kedves számunkra, személy szerint mindig az aktuálisat szeretem a legjobban. Digitalizáltunk már elsősorban fizikai munkavállalókat foglalkoztató céget és vezettünk be integrált vállalatirányítási rendszert is, mindösszesen 40 nap alatt. A legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy induló cégként a jelenlegi helyzetben, eltérő háttérrel rendelkező seniorokból, néhány hónap leforgása alatt sikerült egy jó hangulatú, távolról is hatékonyan, magas színvonalon szolgáltató, működő és ütőképes csapatot összeállítani. A pandémia alatt szerveződött csapatunk az általunk kínált eszközöket használva a kezdetektől fogva kizárólag távolról dolgozik. Napi szinten viszünk projekteket, kommunikálunk és dolgozunk együtt sikeresen úgy, hogy egyes kollégáknak személyesen még nem volt alkalmuk találkozni. Így mi magunk vagyunk a legjobb bizonyítéka annak, hogy megoldásaink a gyakorlatban is maximálisan működőképesek

 

Szerintünk ezért jó a PMSZ tagjának lenni

A PMSZ tagjai az üzleti életben páratlanul inspiráló szövetséghez kapcsolódhatnak. A tagszervezetekben felhalmozódott tudás és tapasztalat és a PMSZ által támogatott tudásmegosztó események motivációt jelentenek, hogy mi is folyamatosan fejlődjünk és a lehető legmagasabb szinten szolgáltassunk.

Bár nemrég óta vagyunk a szervezetnek tagjai, de csatlakozásunk első pillanatától önkéntes munkát vállalunk a szervezet életében azzal, hogy aktívan segítjük a PMSZ rendezvényeinek digitális térben történő megrendezését.

A közös munka során egy befogadó és a közös eredmények érdekében konstruktívan együttműködő közösséget ismerhettünk meg, amely támogat és segít a beilleszkedésben. Köszönjük a befogadást és büszkék vagyunk arra, hogy a szervezet tagjai lehetünk.