Rendezvények

36. Körkapcsolás Konferencia

Csúcsra járatva - Sportleckék projektmenedzsereknek

Időpont: 2021. november 11. 13:00 - 17:00
Helyszín: Magyar Telekom Székház ( 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 36. )
Előadó: Török András, Sárosi Csanád, Tóth Krisztián, Pánczél Gábor, Járdán Tamás, Wirth Andrea, Horváth Gergely, Nyisztor József

A hibrid formában megtartott eseményre személyes jelentkezést már nem tudunk elfogadni, online formában azonban továbbra is lehetőség van bekapcsolódni!

Kockázat, csapat, optimális teljesítmény: készülj fel a projektmenedzsmentre úgy, mint egy olimpikon!

Ingatlanfejlesztés és infokommunikáció: Multifunkciós Aréna projekt
Hányféle sportágat tud befogadni egy multifunkciós aréna? Milyen speciális igényeket kell figyelembe venni egy ekkora sportlétesítmény megépítésénél? Milyen projektmenedzsment kihívásokat tartogat egy ilyen komplex beruházás?

Sárosi Csanád, az Óbuda Újlak Zrt. Projektigazgatója az utóbbi években számos nagy sportlétesítmény megvalósításában vett részt. A budapesti Multifunkciós Aréna beruházáson épületvillamos főmérnökként dolgozik. A sportcsarnok infokommunikációs rendszerének kialakítását a T-Systems Magyarország Zrt. végzi, a Projectmanagement CoE vezetője Török András. Őket kérdezi a kulisszatitkokról Túróczi Zoltán, a PMSZ titkára.

 

Hogyan kerüljünk kétszer csúcsformába?
Hogyan érhet el rendkívüli teljesítményt egy vállalatvezető vagy egy világversenyre készülő sportoló? Hogyan lehet kétszer csúcsformába kerülni, azaz újra nekifutni egy projektnek vagy másodszor is felkészülni az elhalasztott olimpiára?

Tóth Krisztián tokiói olimpiai bronzérmes cselgáncsozóval, Pánczél Gábor férfi cselgáncs válogatott szövetségi kapitánnyal és Járdán Tamás MCC MBA, PMP stratégiai tanácsadóval Vörös Judit, a PMSZ elnökhelyettese beszélget.

Olimpikonból projektszponzor

Horváth Gergely, a Generali Biztosító Zrt. pénzügyi területért felelős vezérigazgató-helyettese nem csak a pénzügyi területen mozog otthonosan, hanem olimpikonként a sport világában is. 
Hogyan lehet vezetőként a sportolói múlt tapasztalatait hasznosítani? Erről kérdezi őt Borbényi Katalin, a PMSZ elnökhelyettese.

Örök versenyben: szakmai sikerek és sportkihívások

Nem az a kérdés, hogy lehet-e egyszerre aktívan sportolni és szakmai sikereket elérni, hanem az, hogy hogyan. Nyisztor József, a Training360 Kft. alapító-ügyvezető igazgatója közel 30 éve foglalkozik informatikai képzésekkel, digitális oktatással. Idén elnyerte a Gyurós Tibor díjat az év menedzsere kategóriában. Emellett repül, hegyet mászik, motorozik, vitorlázik, lövészetre jár.
Beszélgetőtársa dr. Iszály Mónika, a PMSZ elnökhelyettese, az idei IPMA Global Award bronzérmese. Korábban fitness versenyző volt, most triatlonozik. 

Hogyan fér bele mindez a nap 24 órájába? Mit ad az extrém sport? Mire elég az adrenalin és hogyan működnek az energiák? 

A konferencia résztvevőit gerinctorna, Körkapcsolás totó és kapcsolatépítő beszélgetések is várják.

Az olimpia évében sportos témákra épül a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 36. Körkapcsolás konferenciája. Projektmenedzserekkel és sportolókkal beszélgetünk felkészülésről és teljesítményről, csúcsformáról és projektszponzorációról, a sporthoz kötődő projektekről.

Előadók:

Török András

Projectmanagement CoE vezetője, T-Systems Magyarország Zrt.

Török András a T-Systems Magyarország Zrt-nél a Projectmanagement CoE vezetője, szervezetének feladata, hogy egységes módszertan szerint nyújtson PM támogatást a vállalat külső és belső ügyfelei IT infrastruktúra és szoftverfejlesztési projektjeihez. Villamosmérnöki végzettségét a BME-n szerezte, több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik vállalati infokommunikációs infrastruktúrák kiépítését célul kitűző projektek irányításában. Kezdetekben telefonalközpontok, majd az IP telefónia megjelenésével adathálózatok kiépítését menedzselte, és a technológia fejlődésével lépést tartva jelenleg a felhő alapú és hibrid adatközponti infrastruktúrák kiépítése a fő fókuszterülete. Szoftver technológiai ismereteit egy BI tanácsadással és fejlesztéssel foglalkozó kisvállalkozás vezetőjeként szerezte, amit nagyvállalati környezetben is sikerült kamatoztatnia. Célja a T-Systems Digital IT és Hibrid IT projektportfolió menedzselése közben tudásának folyamatos fejlesztése.
 

Sárosi Csanád

Projektigazgató, Óbuda-Újlak Zrt.

Sárosi Csanád okl. villamosmérnök. 15 éve dolgozik az Óbuda-Újlak Zrt-nél lebonyolítóként nagyléptékű magasépítési beruházásoknál. Rendszerint a létesítmények teljes épületvillamos rendszereihez tartozó legkülönfélébb lebonyolítói, műszaki ellenőri feladatokat látja el. Az elmúlt években a következő sportlétesítmények megvalósításában vett részt: Groupama Aréna, Duna Aréna, Puskás Aréna. Jelenleg a budapesti Mutifunkciós Aréna és a Budapesti Atlétikai Stadion beruházásokon dolgozik épületvillamos főmérnökként. 8 éve a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának elnökségi tagja.

Tóth Krisztián

olimpiai bronzérmes judós

21 éve judózom. A legjobb eredményeim a tokiói olimpiai bronzérem, VB és EB ezüstérem, utánpótlás VB és EB aranyérem. Úgy gondolom, hogy a judo tett azzá, aki ma vagyok. Természetesen ebben a családom és az edzőim rengeteget segítettek. Csömörön élünk a feleségemmel és a kisfiammal, várjuk a második gyermekünket. A következő nagy kihívás számomra a párizsi olimpia.
 

Pánczél Gábor

VI. dan fokozatú judo mesteredző

1993 óta edzősködöm. Az elmúlt közel 30 évben több száz országos bajnoki címet és helyezést értek el versenyzőim. Nemzetközi eredményeket tekintve minden korosztályban (ifjúsági, junior, u23, felnőtt) minden világversenyről szereztek érmet a tanítványaim.
A legeredményesebbek: Baczkó Bernadett (Vb III., Olimpia VII.), Joó Abigél (Eb I., Olimpia V.), Tóth Krisztián (Eb II., Vb II., Olimpia III.).
Diák korcsoporttól, felnőtt korosztályig tanítok sportolókat. A tokiói olimpiára a férfiak szövetségi kapitányaként segítettem a felkészülést. Azt mondják rólam, hogy az edzői munkámat a megújulás és kreativitás jellemzi. Igyekszem más sportágakat és szakembereket bevonni a megmérettetésekre történő felkészülésbe.
 

Járdán Tamás

MCC MBA, PMP stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach

Programtervező matematikusként komplex informatikai projektek vezetésében és egy rendszerintegrátor cég menedzsmentjében szerezte üzleti tapasztalatait. A Buckinghamshire University-n végzett MBA-t. 2005 óta PMP. „A coaching by drawing™ módszer Hogyan indíts el változást egy rajzzal” című könyv ötletgazdája.
Szakmailag az izgatja, hogy rendkívüli teljesítmény felé segítse ügyfeleit: vállalatvezetőket, vezetői csapatokat, világversenyekre készülő sportolókat.
 

Wirth Andrea

Preventív gerinctréner, edző, masszőr és sportrehabilitációs tréner

Több, mint 20 éve foglalkozom emberekkel. Ez idő alatt is sokat változott az emberek fizikai állapota, terhelése. Célom nem csak a fájdalmak csökkentése, hanem annak elérése, hogy meglássa a vendég is, hogy mitől alakult ki a probléma és ő maga mit tehet ellene, azaz önmagáért. A fizikai oldalt pedig mindig kiegészíti a szellemi és lelki támogatás is. Ezt próbálom meg ebben a 20 percben is. Nem csak a testet szeretném megmozdítani.

Horváth Gergely

Pénzügyi területért felelős vezérigazgató-helyettes, Generali Biztosító Zrt.

Horváth Gergely, a Generali Biztosító Zrt. Pénzügyi területért felelős vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság tagja. Gergely azon kevés magyarországi vezető egyike, aki a pénzügyi világ ismeretén túl, kiválóan mozog az olimpiai sportokban is. A vezető beosztásban dolgozó olimpikon jól tudja, hogy a sportolóknak és a projektmenedzsereknek számtalan közös tulajdonsága van…

Nyisztor József

Alapító-ügyvezető igazgató, Training360 Kft.

Közel 30 éve foglalkozom informatikai képzésekkel, digitális oktatással, ezen belül 21 éves vezetői tapasztalattal rendelkezem. Pályámat a Magyar Tudományos Egyesületnél kezdtem 1994-ben. 1998-tól a SZÁMALK Oktatási Zrt.-ben dolgoztam hivatalos Microsoft trénerként. 2000-től a Továbbképzési Igazgatóság vezetőjeként a cégcsoport stratégiáját alakítottam, 2007-től pedig a Számalk Open Business School-t irányítottam. 
2011-ben lettem a Training360 Kft. ügyvezetője. Minden döntésemmel szeretném a fejlődést generálni, mert úgy gondolom, hogy ha fejlődik az egyén, akkor fejlődik a szervezet is. A cég a vezetésem alatt az informatikai oktatás és a vállalati tréningek területén egyaránt piacvezetővé vált. Az elmúlt 10 évben több mint 100 000 ember képzéséről gondoskodtunk. Rengeteg olyan tréninget hoztunk be, amelyek addig elérhetetlenek voltak itthon. 
Társadalmi szerepvállalásunk keretében ingyenes képzéseket nyújtunk mintegy 3000 informatika tanárnak 100 millió forint értékben.
 

Részvételi díj:

A rendezvényen való részvétel a PMSZ tagok számára díjtalan.

Tagsággal nem rendelkezőknek a személyes részvételi díj 25 000 Ft, az online részvételi díj 10 000 Ft (az ár módosításához kérjük használja az ONLINEKK36 kuponkódot).

Partner szervezeteink tagjainak kuponkóddal 10% kedvezményt biztosítunk.  

További információk:

A tervezett program a járványhelyzet alakulásától és a mindenkori előírásoktól függően változhat. A részletekről és az esetleges módosításokról folyamatosan tájékoztatjuk a résztvevőket.

A járványügyi helyzet miatt a rendezvényen személyesen részt vevők számát limitáltuk, hogy a megfelelő távolságtartást biztosítani tudjuk vendégeink számára.
A hibrid formában megtartott eseményre ezért személyes jelentkezést már nem tudunk elfogadni, online formában azonban továbbra is lehetőség van bekapcsolódni!

 

rendezvény látogatására kizárólag koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek jogosultak. 
 

Az esemény fő támogatója:

 

 

Az esemény ezüst fokozatú támogatója:

 

 

Szakmai együttműködő partnerek: 

Média támogató:

  • 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 36.1097 Budapest Könyves Kálmán körút 36.