PMSZ rendezvények
Egyéb rendezvények

RENDEZVÉNYEK

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2023. február

PMSZ agilis tagozat megalapítás; Agilis érettség mérése

Időpont: 2023. február 15. 17:00 - 19:00
Helyszín: KPMG székház ( 1134 Budapest Váci út 31. )
Előadó: Dvorzsák Alexander

A tagság igényeire és a téma aktualitására tekintettel kezdeményezzük a PMSZ Agilis Tagozat megalapítását, és ezen az alkalmon szeretnénk lebonyolítani.

Agilis érettség mérése

Egyre több szervezet lép az agilis transzformáció és működésfejlesztés útjára és találkozik jelentős napi kihívásokkal. Tapasztalataink szerint az agilitás nem egy tipikus fejlesztési szakasz, amit egy adott időpontban lezárhatunk, hanem lépésről lépésre haladunk a folyamatosan fejlődő, tanuló szervezet irányába. Honnan tudjuk, hogy jó irányba haladunk-e? Hogyan tudjuk mérni előrehaladásunkat? E kérdések megválaszolására a "Cargo Cult Agile: The ‘State of Agile’ Checklist"-t hívjuk segítségül ezen az alkalmon.

Előadók:

Dvorzsák Alexander

Partner, vezető tanácsadó, ProMan Consulting Kft.

Alexander 13 éves agilis működési tapasztalattal rendelkezik, a ProMan Consulting Kft. vezető tanácsadója, trénere. Karrierje során több szervezet agilis átalakulását támogatta, melyek alatt több, mint 20 csapatnak segített elsajátítani az agilis működést. Villamosmérnöki végzettséggel szoftverfejlesztőként helyezkedett el, majd Scrum Master, Agilis Coach, Product Owner szerepekben is tevékenykedett. Agilis képzésein több, mint 500 résztvevő fordult már meg eddig.

Részvételi díj:

A rendezvény a PMSZ tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5000 Ft.

PDU pont:

A rendezvényért 2 PDU regisztrálható.
A PDU regisztrálásával kapcsolatos információk a PDU menüpontban találhatóak.

  • 1134 Budapest Váci út 31.1134 Budapest Váci út 31.