Hírek

Cserna József, szervezeti elnök levele a PMSZ arculatváltásáról

2020. május 18.

Mindannyian ismerjük mekkora fegyvertény az irodában, ha olyan helyen ülhetünk, ahonnan szép kilátás nyílik az ablakon keresztül. A 2020-as tavasz beköszöntét most otthoni dolgozóasztalunk mellől köszönthettük, másként, mint eddig.

A másképp léttel mi is a Magyar Projektmenedzsment Szövetségben hatalmas átalakuláson mentünk keresztül, kedvelt Teadélutánunkat online felületre tereltük, ahogyan tagozati eseményeinket is. Ezek a rendezvények voltak számunkra és tagjaink számára is a 33. Körkapcsolás főpróbái, amely május 28-án online formában debütál most először.

A tavasz beköszöntével a természethez hasonlóan mi is új ruhát öltünk! Ennek szellemében örömmel jelentem be a PMSZ arculatának megújulását, amely tükrözi az elmúlt években duplájára növekedett közösségünk sokszínűségét. A fent említett tartalmi megújulást kövesse tehát most egy vizuális átöltözés is. Az eredményt, az átváltozást az első sorból követhetitek végig az elkövetkező napokban, weboldalunkat, social media csatornáinkat böngészve és hírlevelünket olvasva.

Nincs más hátra, fogadjátok szeretettel a régi alapokra építkező, de megújult PMSZ arculatot!

Üdvözlettel,

Cserna József
Elnök

Az arculatváltásról készült videó sorozatunk első része innen érhető el.
 

PARTNEREINK