Hírek

Élménybeszámoló a nyolcadik “Art of Projects” konferenciáról

2020. december 02.

A PMSz és a PMI Budapest, Hungarian Chapter közötti együttműködés jóvoltából idén (is) részt vehettem a PMI Budapest, Hungarian Chapter éves rendezvényén. Ebben a konferenciasorozatban professzionális előadók aktuális és érdekfeszítő témákról adnak elő.

Idén a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt ez a konferencia is online módon került megrendezésre, ami ugyan a hálózatos kapcsolattartásnak (avagy networking-nek) kevésbé kedvezett, de ettől eltekintve a résztvevők idén sem csalódtak az elvárásaikban.

Az előadók és az előadások címének felsorolását az érdeklődök megtalálják az esemény honlapján, lásd itt http://www.pmibudapestevents.hu/ . Az idei előadások témája széles körben mozgott; volt olyan prezentáció, amely praktikus tanácsokat adott a projektcsapatok működtetéséhez; volt olyan, amely az egyéni fejlődés és karrier göröngyös útjához adott segítséget és volt a projektmenedzsment szakterületéhez lazábban kapcsolódó, viszont roppant érdekes és szórakoztató előadás is. A prezentációk videófelvételeit az előbbi említett honlapon közzétették a szervezők, így az érintett szakmai közönség utólag is megtekintheti azokat. Melegen ajánlom mindenkinek, hogy ezt tegye meg!

Összességében idén is élmény volt számomra ez a konferencia. Várom jövőre a folytatást!

Klimkó Gábor

elnökhelyettes