Hírek

Hivatalos: a PMSZ elnöksége elfogadta a közszolgálati tagozat indulását

2021. február 26.

A PMSZ elnöksége a 2021. február 24-i ülésén a 2021/02/24/1 számú határozatával jóváhagyta a közszolgálati tagozat megalakulását.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, az új tagozat dr. Németh Gabriella vezetésével kezdte meg működését. A tagok célja egy olyan szellemi műhely megteremtése, ahol tapasztalatot cserélnek a közszolgálati projektmenedzsment kérdéseiről, megvitatják az állami fejlesztési projektek során felmerülő kihívásokat és megoldásokat, megosztják egymással a jó gyakorlatokat. 

A tervek között számos izgalmas téma szerepel, mint például az elégedett ügyfél, azaz az elégedett állampolgár és az elégedett állam; a rugalmasság az állami szabályozók szabta keretek között; az etikus szolgáltatás, a biztonságos feladatellátás és az üzleti eredményesség összehangolása; a projektmódszertant bevezető szervezeti kultúraváltás kihívásai az állami szervezetekben vagy éppen az állami ügyfélszolgálatok és megrendelők speciális igényei.

A tagozat várja a további csatlakozókat, érdeklődőket. 

A közszolgálati témákról, eredményekről – a többi tagozat híreihez hasonlóan – a későbbiekben is rendszeresen tájékoztatást adunk.

Videó a tagozat megalakulásáról

Iratkozzon fel hírlevelünkre!