Húsz érv a PMSZ tagság mellett

2020. január 17.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség tagjaitól és elnökségétől származó gondolatokat osztunk meg arról, hogy miért érdemes PMSZ tagnak lenni. Kérjük, az új évre is hosszabbítsa meg tagságát ! Ha még nem tagunk, akkor ismerjen meg bennünket, olvassa el a tagsággal kapcsolatos tudnivalókat és lépjen be hozzánk ! Használja ki a tagság előnyeit, regisztráljon eseményeinkre, találkozzunk 2020-ban is! Íme a húsz gondolat a tagságtól a tagságról:

 1. A PMSZ egy közösség, ahová jó tartozni és ahol a szakma és a barátság együtt jár.

Cserna József elnök, Magyar Projektmenedzsment Szövetség   

 1. A jövő Y és Z generációs projektvezetői számára izgalmas és kihívásokkal teli időszak következik, amelyben a PMSZ mint szakmai iránytű tud segíteni.

Szellő Gábor tanácsadó, Expertive Kft., PMSZ Ifjúsági Tagozat vezető

 1. Itt a szakmai érvek ütköztetése és az érvelés fejlesztése zajlik - ez üdítő változatosság a munka világához képest.

Bartek Bulcsú elnökhelyettes, titkár, PMSZ

 1. Az Építőipari, Pénzintézeti, vagy Járműipari Tagozat hasznos lehet a projektmenedzsereken kívül az üzleti területen dolgozó kollégák számára is, hogy lássák az iparáguk legnagyobb kihívásait.

Boros Áron elnökhelyettes, PMSZ, ügyvezető, MKB Consulting

 1. Jó ide tartozni. Csatlakozz Te is!

Fodor Andrea elnökhelyettes, PMSZ, ügyvezető, Projektcoach Consulting Kft.

 1. A PMSZ rendezvények igazi értéket képviselnek számomra, mert egy „plusz töltést” kapok általuk, amit a munkámban és a hétköznapi életemben is felhasználok.
  Az elhangzott előadások tartalmilag érdekesek, az előadók többsége igen szuggesztív személyiség, egyedi karakter, ami az átadott információkat tovább fokozza.
  Az aktuális trendek, különböző problémákra adott megoldások, az üzleti életben bekövetkező jelenségek mögöttes miértjeinek bemutatása révén jól használható ismeretekkel gazdagodva térek vissza a munkás hétköznapokba.

Némethné Kiss Gabriella IT Igénymenedzsment és üzleti elemzési csoportvezető, Magyar Posta Zrt.

 1. A PMSZ az a közösség, ahol kezdők és profik, fiatalok és idősebbek egyaránt elleshetik egymástól a projektmenedzsment mesterségének fortélyait. Aki növekedni akar, annak közöttünk a helye!

Klimkó Gábor elnökhelyettes, PMSZ

 1. A PMSZ egy olyan szakmai platform, ahol minden egyes rendezvényen inspirálódunk és tanulunk egymástól.

Varga Brigitta elnökhelyettes, PMSZ

 1. Egy közösség, ahol a projektszakmai ismeretek szerzésén túl emberi kapcsolatok is épülnek.

Borbényi Katalin stratégiai menedzsment és üzletfejlesztési csoportvezető, Generali Biztosító Zrt.

 1. Izgalmas és sokoldalú rendezvényeken vehetünk részt, ahol mindig tanulhatunk valami újat. Gyertek, Ti is legyetek részesei!

Vörös Judit elnökhelyettes, PMSZ

 1. A PMSZ rendezvényei lehetőséget nyújtanak kollégákkal való találkozásra, önképzésre/tanulásra… ráadásul ezen rendezvényekből PDU pontok is zsákolhatók!

Kerese István szabadúszó projektvezető

 1. A PMSZ-ben szabadon elmondhatod a véleményed a projektmenedzsmenttel kapcsolatban és meghallgathatod másokét. Ez az a hely, ahol sok új ismeretre és ismeretségre tehetsz szert, ahol tehetsz a projektmenedzsment jövőjéért!

Dénes Róbert, PMSZ Járműipari tagozat vezető, PMO, Projektvezető coach, Robert Bosch Kft.

 1. A PMSZ-ben fontos a véleményed, meghallgatunk, odafigyelünk egymásra. 

Kovács Ildikó titkárságvezető, PMSZ

 1. Több szakma, sok nézőpontból, tapasztalatok megosztása baráti hangulatú Szakmai Teadélutánokon, együtt gondolkodás. Ez itt a PMSZ.

Papp László tanácsadó, Amicus NW

 1. A PMSZ egy inspiráló közösség, ahol sosem vagyunk egyedül kérdéseinkkel és gondolatainkkal, ahol bátran megoszthatjuk történeteinket és mindig megértő fülekre találunk.

Bácsi Blanka projekt manager, HungaroControl

 1. Úgy hallunk újdonságokat, úgy tanulunk kiváló szakemberektől, hogy közben jó társaságban töltjük az időt. Bizton számíthatunk arra, hogy a rendezvényeken találkozunk kedves ismerősökkel, volt kollégákkal.

Szalad Kinga IT projekt manager, Magyar Posta Zrt.

 1. A PMSZ keretein belül nem csak saját tudásod gyarapítására van lehetőség, hanem megoszthatod tapasztalataidat a közösség tagjaival és segítheted munkáddal az ott folyó tevékenységeket.

Iványi Antal senior project manager, Ericsson Magyarország

 1. A PMSZ-ben sokat tanulhatunk egymástól, és nincs olyan projektmenedzsment probléma, amire valakinek ne lenne egy jó ötlete…

Dr. Kántor Ákos vezérigazgatói projektkoordinációs tanácsadó, OFFI

 1. Érdekes előadások, aktuális trendek, szakmai fejlődési lehetőség, összetartó közösség. Csak néhány a PMSZ tagság előnyei közül.

Tímár Irén kommunikációs vezető, PMSZ

 1. A legnagyobb kapcsolati lehetőség.

Szabóné Kaptás Bianca rendezvény koordinátor, PMSZ

Rendezvényeinkről itt tájékozódhat.

Regisztráció tagként (új belépőknek), vagy Tagság megújítása (már tagjainknak) itt.

Kövessen bennünket Facebook és Linkedin oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre
.

PARTNEREINK

2019-05-20

Maecenas interdum lorem eleifend orci aliquam mollis. Aliquam non rhoncus magna. Suspendisse aliquet tincidunt enim, ut commodo elit feugiat et. Maecenas nec enim quis diam faucibus tristique. Nam fermentum, ipsum in suscipit pharetra, mi odio aliquet neque, non iaculis augue elit et libero. Phasellus tempor faucibus faucibus. Sed eu mauris sem. Etiam et varius felis. Donec et libero vitae mauris consectetur egestas. Fusce aliquet, augue non efficitur sodales, turpis nisl consectetur sem, at rutrum lectus libero quis elit. Suspendisse cursus laoreet sapien, in lobortis justo posuere vitae. Aliquam commodo posuere tellus in lacinia. Nullam ac eleifend odio. >>