Hírek

Ilyen volt a PMSZ 2020-as éve

2020. december 16.

Valakinek a túlélés, valakinek a változás volt a mottója idén, mi a PMSZ-nél hiszünk benne, hogy a motiváló változás kísérte idei évünket. Nézzük, mi is történt velünk a számok és az események tükrében 2020-ban, természetesen nem fontossági sorrendben:

- megszületett Hello Világ! Klubunk, ami valójában Női Klubunk újragondolása, folytatása, aktuális és nem csak nőknek szóló szakmai témákkal.

- Kőfaragó Anna grafikustervezőnek köszönhetően megújult teljes arculatunk, logónk, illetve weboldalunk is átesett egy komoly "ráncfelvarráson"

- Idén az egészségügyi helyzettől függetlenül is sikeresen rendeztük meg megszokott Körkapcsolás Konferenciáinkat, ezúttal viszont online formában, profi technikai csapat segítségével.

- 2020-as első Körkapcsolásunk mottójának az "Ez nem krízis, ez a jövő! Projektek másképp" mondatot választottuk, míg második Körkapcsolásunk az e-gészségügyi projektek témakörét járta végig.

- Teadélutánjaink alkalmával többek közt olyan témákkal foglalkoztunk, mint a Liget projekt, az 5G technológia bevezetése vagy a home office generálta új életformával a digitális nomádokkal.

- Szervezetünk ismét részt vett az Év Projektmenedzsere Díj 2020 zsűrizésében, mint a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagja, ahol dr. Iszály Mónika nyerte el a megtisztelő címet.