Hírek

Jelentkezz az AHa!BrainStore 3.0 startup programba!

2020. szeptember 21.

Ismét kezdetét veszi az AHa!BrainStore 3.0, az Antenna Hungária startup programja a Drukka Startups, a Hiventures kockázati tőkealap, az Intellitext együttműködésében. Újdonságként idén a Telenor különdíjat biztosít a bootcamp-re beválogatott csapatoknak.

A programba kiválasztott csapatok akár 65 millió forint értékű tőkebefektetést és egyéni igényre szabott inkubációt kapnak, továbbá hozzáférést a fejlesztési, tesztelési infrastruktúrához, az Antenna Hungaria ügyfélköréhez és értékesítési csatornáihoz (B2C, B2B). A programba október 7-ig várjuk a startupok jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2020. október 7.

Kiket keresünk?

  • Induló vagy növekedési fázisban lévő startupokat (prototípussal vagy MVP-vel rendelkezők előnyben)
  • Elsősorban olyan ötleteket, amik a drón technológiához, streaming vagy internetes tartalom szolgáltatáshoz, IoT-hoz, IT biztonsághoz, mesterséges intelligenciához, esporthoz, 5G-hez vagy egyéb a műsorgyártáshoz és műsorszóráshoz, multimédia és felhő szolgáltatások területeihez kapcsolódnak

Hogyan lehet jelentkezni?

A programra az AHa!BrainStore weboldalán keresztül lehet jelentkezni október 7-ig. A program további részletei a honlapon elérhetőek. - https://www.ahabrainstore.hu

Hallottad már? AHa!Brainstore meetup series címmel webinárium sorozat indult, amely célja, hogy az elmúlt években felhalmozott gyakorlati tudást és tapasztalatot megosszuk az innováció és új gondolatok iránt nyitott szakértőkkel, startupperekkel.

Ha érdekel a startupok és a nagyvállalatok együttműködése, ha a Te ötleted megvalósításához is kell még egy kis lendület, vagy csak nem hagynál ki egy jó kis beszélgetést a startup ökoszisztéma meghatározó arcaival, akkor itt a helyed!

További infó: https://www.ahabrainstore.hu/meetup-series/