Hírek

Május 17-én rendeztük meg az OFFI Akadémia Projektkonferencia 8.0: Projektmenedzsment válságos időkben, avagy: az újratervezés újratervezése című rendezvényét

2022. május 23.

A PMSz Közszolgálati Tagozatával közös első részt Dr. Németh Gabriella vezérigazgató asszony, a Közszolgálati Tagozat vezetője nyitotta meg, kiemelve, hogy a regisztráltak 100 feletti száma mutatja, hogy nagy az érdeklődés a közszolgálati projektmenedzsment iránt.
Sali Róbert, a PMSZ államigazgatási kapcsolatokért és digitalizációért felelős elnökhelyettese köszöntőjében elmondta, hogy a gazdaságban és a közigazgatásban is egyre fontosabb a projektmenedzsment szerepe.

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSz) Közszolgálati Tagozatával közös plenáris, első rész interaktív előadásában megismerkedhettünk a digitális kormányzati projektmenedzsment tevékenységgel, annak kihívásaival, majd egy mindenre kiterjedő információbiztonsági előadás részesei lehettünk a Magyar Államkincstár informatikai biztonsági vezetője (CISO) tolmácsolásában.
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!